fredag 19 mars 2010

I can take about an hour on the tower of power as long as I get a little golden shower

Alltså det här med sex. Det är svårt att klanka ned på vad andra har för preferenser, för jag tycker sex är nåt så hemskt personligt, där det är fullt fritt att leva ut sina våta drömmar med annan likasinnad. Så go ahead med kisset, och strypsnarorna, och tukt och dominans och pisk och vanilla gorilla och våldtäktsscenarion och whatever you fancy."Jag vill slå dig i ansiktet". "Jag vill dra dej i håret så att du kvider". "Ska vi testa golden shower?" "Jag vill köra ner min kuk i halsen på dej". "Du är min jävla hora".

Och det är väl inte så konstigt att Tiger gick all in med alla de där brudarna och ba kissa kissa och snackar straffknull och örfilar och gud vet vad, men att det ska KOMMA I PRINT och Elin ska läsa skiten och att deras barn kan googla upp sms:en på internet när helst de är stora nog att göra det. Fi fan. Tiger kan ju stå där med skammen, don't care, men kvinnan, barnen... som med tefatsögon om några år kommer ba "mommie, why do daddy wanna hit women?". Buuu.

8 kommentarer:

freppa sa...

Vad är vanilla gorilla för nåt?
Mitt "roligaste uttryck" i ämnet är Cleveland Steamer, för övrigt. Nämndes en gång i Californication och jag googlade och ångrade min gärning efteråt haha.

freppa sa...

OBSOBSOBS ångrade gärning att jag tog reda på vad det är! Inget annat, jisses.
Inget fan av Cleveland Steamern -*with a cherry on top*

Frida sa...

gud vad man lyssnade på den där låten när man var liten förresten. skrålade med på hög volym och fattade inte alls att det var snusk det handlade om.

Popmorsan sa...

vanilla gorilla är vad sandra bullocks mans älskarinna kallade honom. för hans stora vita penis skull. VANILLA GORILLA!

steamer. låt mej gissa... BAJS! vägrar googla.

Pang sa...

Vet du om att din blogg nämns i senaste "Lärarnas tidning"? I typ ledaren. Citat ur kommentarerna som handlar om förskollärare/dagisfröknar.
*är pinsam som nästan tänkte "henne känner jag"*

Lee sa...

Men vad fan,, nu var jag ju tvungen att googla. mest för att det innehöll Cleveland. Och hej, jag är väl as liberal som någon men vad fan?
FINNS det folk som gillar det?
Gud. [känner mig GAMMEL]
[Går och lägger mig. Sans bajs på bröstet.]

Anonym sa...

Var kan man läsa dom smsen?

popmorsa. sa...

I gårdagens Aftonbladet bl a och säkert all over internet om du bara googlar.