onsdag 31 mars 2010

I'm starting with the man in the mirror

Jag skryter ju ofta om mina smarta vänner, eller, det är väl egentligen inte skryt om det är sant, så låt oss säga att jag sjunger mina smarta vänners rättmätiga lov. Lina, underbara fina initiativsrika ordflödande klipska Lina har startat Rättviseförmedlingen. När många bara gnäller, så GÖR hon, helt utan egen vinning i nuläget.

"RÄTTVISEFÖRMEDLINGEN hjälper er som har svårt att hitta annat än män för medverkan i era tidningar, tv-program, historieböcker, föreläsningar, på konserter, klubbar, debatter och galor.

Vi hjälper dessutom gärna till att komma till rätta med andra skevheter som handlar om att inte alla sorters människor syns och hörs."


Och självklart hjälper Rättviseförmedlingen även till att få till män på områden, debatter och ämnen som annars är kvinnodominerat. Himla bra detta. Här hittar man Rättviseförmedlingen och här kan man rösta på Linas projekt i en tävling som om hon vinner kommer göra världen lite bättre att leva i. Rösta rösta rösta. Win-win situation.

Åååh, på den timman jag skrev detta fram tills nu så har Lina avancerat från 27 till plats 20. Smarta härliga ni. *tar credit*

Inga kommentarer: