onsdag 24 mars 2010

I think I need a new heart

Närå. Men lite surt är det att jag inte går på Magnetic fields i kväll. Vi fick ingen barnvakt, så min kille går med en kompis istället. Det var hans julklapp från mej så jag kan inte direkt gnälla. Och en annan grej: jag gillar ju knappt ens konserter, de är alldeles för långa och tradiga oftast. De enda konserter jag verkligen gillar är de där man kan alla låtarna (hej Laakso, Krune, Håkan, Säkert, Madonna osv) alternativt att bandet är svinbra och annorlunda och de är helt nya för mej. Som Bruket i somras tex. Fan vad de var bra live.

4 kommentarer:

Lee sa...

Alltså det här är ju väldigt privat men det känns ibland som du har en ganska privat blogg. Eller personlig heter det väl. Hur är det nu, alltid personlig aldrig privat? I vilket faaaaaaaaaaalll. Här är en sak jag har undrat över ett tag. (Av väldigt personliga och privata skäl.)Går din kille fortfarande och lägger sig samtidigt som dig för att prata lite och sådär gå genom dagen för att sen gå ut ur sovrummet igen för att göra sin grej? Jag vill minnas att du skrev det för länge sen att han brukade göra så eftersom du alltid gick och la dig tidigt och han sent.
Det gjorde lite ont i hjärtat av fint när jag läste det (och blablabla önskade att det var likadant för mig) och jag har tänkt på det så mycket och undrar om det fortfarande är så?
Kärleksfulla hälsningar
Lee

Popmorsan sa...

hej gulle, vad gullig du är. nej, det gör han inte. hälften för att hanna sover i vårt rum och hälften för att han inte gör det längre. bara. hmm. men vi snickesnackar ju i soffan innan i stället. det är nog så att allt som inte är strictly sova gör vi i kök, badrum och vardagsrum. jävla tvåa. sen så vettifan om det skulle vara nån skillnad i en trea.

Lina Ingeborg osv sa...

emelie jag är urgärna barnvakt om hanna känner för det, kan ju nästan jämt. <3

Anonym sa...

Åh! Älska Bruket! :-)