onsdag 3 mars 2010

I hope I'm old before I die

Med risk för att bli lite FÖR personlig vill jag upplysa er om att min mage pajjade förra veckan. Det var hemskt. Och nej, jag satt inte och bajjade twentyfourseven, vi talar pain. Dov smärta i magen, den växte sej större och större och så försvann den bara för att komma tillbaka med ny kraft strax därpå. Låg sömnlös hela natten till torsdag och bara grinade. Det kommer fortfarande tillbaka men inte alls lika ofta och bara som en liten påminnelse. Jävligt obehagligt. Så jag drog ner på allt, framförallt kaffe och socker och McDonalds. *äter där fyra luncher i veckan*

Och så när jag träffade Rebecka i lördags på Kåken så talade hon så lyriskt om yoga, och OMG vad hon är ärtig i figuren trots barnafödande (hallå, Madonna-armar!), så jag funtar på att ge det ett försök. Men FAN, det känns så himla new age och liksom... trendigt, så jag är inte så pepp. Är dessutom böjbar som en pava rött. Men somethings gotta give. Jag är ju inte tjugotvå längre, något min spegelbild talar om för mej varje dag. Och nej jag vet att jag inte är en tjockis, men gudars skymning, jag är inte heller särskilt fit. *synd på så bra råmaterial*

11 kommentarer:

egon sa...

Sådär var det för mig med. Men yoga (iaf poweryoga) är sketabra. Jag har träningsvärk varje gång, och då går jag ändå regelbundet. Det är framförallt bra om man är som en vinflarra i kroppen. Trust me. Testa iaf!

Schmarro sa...

Jag och Lovisa vill rekommendera södermalms yogashala till dig. korsningen gotlandsgatan och renstiernas. puss. yo go.

Anonym sa...

Hihi en gång sa min mamma att dom som tränar är så himla fitta :) Säger det ofta nu, bara för att det är så *förbjudet* Love it!

Frau Anna sa...

Men hej spegel! Jag lever på gamla meriter. Jag tävlingssimmade ju faktiskt när jag var 12. Min man ba: Eh, du har inte kvar NÅT av det nu.
Och mycket riktigt. När jag skulle visa en breakdancemove från förr tror jag att jag gick av på fyra ställen. Får krypa till det förbannade korset och erkänna mig stel i kroppen och svag i viljan.
OM yoga är grejen för dig och din mage hoppas jag du talar om det för världen (mig). För då ska jag banne mig också ta upp det (igen).

Anna sa...

Yoga ÄR grejen. Jag lovar, testa bara ett par gånger så kommer du sakna det sen.

Anonym sa...

Frau Anna: Brukar påminna min kille om att jag faktiskt dansade i 7 år. Han ba: det ser man ju inga spår av idag... Fan!

Hawk and Weasel sa...

Jag håller med, yoga är värt att prova. Personligen gillar jag jättemycket att man gör saker med kroppen i yoga som man aldrig gjort förr, det är så coolt. Behöver inte ens vara att man blivit fittad, men bara att man bara vänder armen i en vinkel man aldrig ens tänkt på förr. Man får nya upplevelser av sin egen kropp och det känns jätteinspirerande och coolt. Helt plötsligt tar två kroppsdelar i varann som faktiskt aldrig tagit i varann förut, det är lite som när två grannar bott i ett hus hela livet men aldrig setts och så plötsligt råkas i trapphuset. Lite rörande, nästan. Prova!

KroKKoFin sa...

Ja det där kan man kalla vig som ett gummiband :-)

Emma sa...

Varning: jag blev åksjuk av yoga. Höll på att kräkas första 10 gångerna. Sen blev det bättre.

Emma sa...

Varning: jag blev åksjuk av yoga. Höll på att kräkas första 10 gångerna. Sen blev det bättre.

ulrika sa...

Haha, var det åksjuk det var? Jag försökte gå på gravidyoga, men herre gud vad jag blev yr och nästan illamående. Jag la av.