tisdag 16 mars 2010

"Jag är så glad att du är här"

Hjärtat smälter till en liten pöl när hon säger sånt. Min unge alltså. Sen att hon säger det tio gånger för att mjölka mina reaktioner bara för att hon inte vill sova, det är en annan femma. Efter gullet kommer "Jag vill ha vaaaaatten", "Jag vill ha insert valfritt gosedjur som ej finns i sängen" och min favvo "oj, jag KISSA nu mamma". Man ba oops too bad sugarcup, vi byter imorrn.

Nu ska jag och min kille kolla "Damages", säsong tre verkar lovande, såg första avsnittet häromkvällen. Älskar Glenn Close, hur jävla beautiful får man bli? Hon är en sån där som bara blir vackrare. Himla starkt nylle.

5 kommentarer:

Cissi sa...

God natt Alfons Åberg. Bra bok.

elli sa...

Ett annat tv-tips som du kanske skulle gilla; The Shield. Man får inte jämföra med The Wire för det är liksom något helt annat, och man får försöka se bortom grabbigheten i de första avsnitten för sen... så bra! och glenn close är med i en säsong!

Popmorsan sa...

jag har kollat första säsongen, och jag tycker det är okej, min kille gillade hela jättemycket. men det är definitivt en serie jag kommer se, lätt som en plätt.

KroKKoFin sa...

Ja visst är de små liven klipska. Man kan bli förbluffade över all "smarthet" som bor i deras knoppar redan som mycket mycket små knoddar.

* K Y S S A R sa...

Heej, jag undrar om du kan göra en tjänst åt mig? Jag har precis fått hem Sa edelman zoe boots men tyvärr blev de för små.. Kan du SNÄLLA hjälpa mig att sälja dem, eftersom jag inte har några läsare nästan.. Storleken är 38 och priset är 3500kr alltså jag vet att det är jävligt fult av mig att be andra, men det vore himla guldvärt :(