lördag 6 mars 2010

One life stand

Såg just Up in the air. Som vanligt har jag läst så mycket om filmen jag ser, så jag har skyhöga förväntningar, älskar till exempel Vera Farmiga som spelar Alex. Men alltså, den lämnade mej tämligen oberörd? Skitsnyggt foto, svinbra skådisar, fantastiska enna i små biroller. Och jag tycker verkligen om lugna filmer, mer samtalsbaserade än egentlig action, är tokig relationsfilmer. Och ja, jag fattade sensmoralen. Men ändå. En fin bagatell bara.

3 kommentarer:

Mita sa...

Hej!Har nyligen hittat din blogg och tycker om den!Du får gärna ge tips på bra samtalsbaserade filmer(har jag tur så har jag inte sett dem) som jag också gillar, skulle vara roligt att se nåt riktigt bra snart. Top 5?

sachikoblog.com sa...

Håller med! Såg filmen i förrgår och inte ens den romantiska biten tilltalade mig, och dår är jag ändå hopplös romantiker vad gäller film. För att komma i bättre stämning blev det Återstoden av dagen igen..måste vara 10 gången jag ser den. haha!
Mysig blogg du har

Matsy sa...

Jag ÄLSKADE filmen och särskilt den jobbiga unga staight-outta-college-tight-ass-kollegan. Såg du på en gång att hon är en av de ointressanta Bella-kompisarna från Twilght-filmerna? Det fick jag veta ikväll. Har så jävla dåligt ansiktsminne.