onsdag 12 januari 2011

All my pictures of you

Jag förstorade lite foton häromdagen, på Crimson, det gick så sjukt fort och blev hemskt bra. För 75 spänn fick jag de här fina, och det tog bara två dagar, från måndag till onsdag! På IKEA igår köpte jag 11 (elva) ramar som fortfarande väntar på att fyllas. Älskar foton. Tänkte ha en hel vägg i vardagsrummet på alla som jag och Hanna gillar. Våra vänner, vår familj. Oss två. Det här är bara början, ska bli massor och ramarna ska vara i alla möjliga färger, material och storlekar. Det är viktigt.

De här två är rätt små, som vanliga foton ungefär, ni vet standardstorleken när man framkallade förr om åren.

Det här är 20 x 30, tror jag. Och Hannas nya lampa står bredvid, supercute.

De här är också 20 x 30 nånting, större än vad de ser ut. De ska jag hänga i hallen. Eller, det ska PAPPI få göra, betongväggar överallt, kan inte göra ett smack utan borr.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Vilken skön person du verkar vara! Blir så glad av att läsa hur du håller på och fixar för dig och din dotter. Blir glad överhuvudtaget av att läsa din blogg. Du har ju sånt fokus på vad som är viktigt i livet. Hoppas du fortsätter att blogga!

Linn sa...

Jag spikar i mina betongväggar, funkar utmärkt! Har alltid trott att det inte går att spika i betong, tills jag i vredesmod över nån söndrig betongkrok hämtade hammare och spik och testade. Alla mina tavlor hänger på helt vanlig spik. Tror även att det finns speciell betongspik på typ Classe-O.

c i l l a n sa...

Å vad fina foton! Vilket radarpar ni är!
Det är verkligen det enda dåliga med den nya tekniken - att man så sällan tar sig tid och framkallar och grejar med ramar och album! Kul att se lite bilder på lägenheten och hur det går, det kommer bli så jädra bra det här!

Ps: I morgon är det torsdag!

angie sa...

Åh vilken fin lampa Hanna har fått, var har du köpt den? Lite avis!

Popmorsan sa...

Det är lampan Skojig från IKEA! Finns i grönt och gult, jag köpte även läslampan och har den ovanför sängen inne hos henne. Supergulliga.