torsdag 13 januari 2011

I feel like going home, but at the same time... I don't

Jag är så himla skraj att Hanna inte alls ska gilla allt det nya när hon kommer imorgon. Att hon ska bli förvirrad, ledsen, och bara vilja hem till SITT hem, det enda hon vetat om hittills, och det är borta, nu finns bara allt det här nya, främmande, som luktar annorlunda. Buuu.

Jag ska möta upp Kalle och Hanna imorgon bitti, vi ska käka frulle på Sodom, och sen gå hit tillsammans och inspektera. Jag längtar så himla mycket efter henne. Jag kommer få hålla hårt i mej själv för att inte bli ett kramigt freak som bara pratar om hur mycket jag saknat henne och hur jobbigt det varit att hon varit borta så länge. Den skiten kan jag ju inte projicera på henne. Hon har ju haft skitkul med pappa på Teneriffa och badat och lekt och sett massa nya saker och flygit flygplan.

Usch, fan. Nu känns det inte alls bra.

Längtet är i allafall oändligt just nu.

13 kommentarer:

inte skyldig sa...

Åh. Men vet du, jag tycker att det ser så fantastiskt fint ut. Verkligen.

Anonym sa...

Haha så sjukt. Min man sitter och lirar Black Cab på guran as i speak and read :)

Finnpajsaren sa...

Det bästa är att barn inte har så höga krav. Hemma är där du är. Klart hon kommer tycka det är bra. En förändring visst, men bra.

Anonym sa...

Hon är så fantastiskt söt din lilla tjej!
Och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser din blogg. Vilken otroligt fin mamma du verkar vara, du tänker så bra o rätt, kan liksom inte bli annat än bra o fint!

/
Jossa

Anonym sa...

Tror hon kommer älska det, det viktiga är att du är där! Och hon kommer känna och märka att du har tänkt så mycket på henne och försökt göra allt så bra du kan för att hon ska trivas och det kommer hon också märka! Kommer gå finfint!

Fundera grönt sa...

Du behöver inte alls vara orolig. Hon kommer att tycka att det är spännande och roligt med det nya! Precis som du.
/Nanna

carin sa...

barn är ju så mycket mer anpassningsbara än man tror! igår berättade jag och min sambo för hans barn om en stor förändring som är på väg, jag hade varit jättenervös innan, men de typ ryckte på axlarna åt det hela.
så länge du trivs och mår bra i lägenheten kommer hon också att göra det - och som sagt; jättespännande med allt det nya!

Lisa N sa...

Det går säkert fint, men misströsta inte om hon inte är jättenöjd på en gång! Min killes syster + familj flyttade för ett tag sen. Min son (3,5) hade känt sig hemma i deras gamla lägenhet, och blev helt tyst och klängig i den nya. Bara att ge tid och prata om det, tror jag. Man vet ju aldrig innan med barn, ibland flippar de ur av grejer man aldrig hade kunnat föreställa sig vara läskiga, och ibland är de helcoola med sånt man hade trott skulle bli smått traumatiskt. Men ni kommer ju såklart göra det nya till ert eget tillsammans genom att hänga där och göra mysiga grejer ihop!

Anonym sa...

Neeeeej, inte "Kanske gillar du:"!

annalin sa...

Kommer du tacka ja när Family Living ringer o vill göra hemma-hos-reportage..?

Annapling sa...

har gluttat på bilderna på hennes rum. hon kommer säkert älskare! hur fint som helst ju. hälsa henne från mig oki och ge na en kramis.

Popmorsan sa...

Åh tack gullisar!

Annalin: haha! skulle få panik.

Anonym sa...

I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommend by my friend, lots of valuable details, thanks again.