tisdag 12 april 2011

Älskar internetz

Internet hörrni, vilken himla grej!

På fredag ska jag ha fest. Jag fyller år nästa vecka och jag har ännu inte haft inflyttningsfest, så jag smäller till och har båda samtidigt. Det ska bli så himla kul! Modern (och lat) som jag är smackade jag ihop ett Facebook-event, hittills har 43 tackat ja, och det känns rätt lagom. Umm, rätt mycket egentligen, men vi ska bara hålla låda till elva, så jag tänker mej grannarna kan ha lite överseende. *ett trettiotal har inte OSA:t ännu, hjälp* Allafall! Jag har inte haft nån stereo, och nu när det vankas party, så kände jag att min bas-fria laptop kanske skulle bli lite väl diskantigt jobbig så jag köpte en på PC City online. En uragullig liten kompaktsak med iphone/pod-docka och cd. Och radio, radio är urviktigt för mej. Beställde IGÅR vid nioklippet på morgonen. Idag, NYSS, fick jag sms från Posten att den finns att hämta ut på Mariahallen från och med nu. Sjukt bra! Älskar internetz.

Så här fin är den, och jag hajjar ju att ljudet kanske inte är top notch, men jag bor ju bara i en liten trea, behövs inget mer.

8 kommentarer:

s. sa...

efter att ha haft en typ sån där och samtidigt varit musikentusiast i över tio år så köpte jag äntligen ett par riktiga, stora högtalare nyligen. mitt liv förändrades avsevärt till det bättre.

Popmorsan sa...

hmm, jaa, jag fattar grejen. men för mej räcker en sån där himla bra tror jag. HOPPAS JAG. inte hämtat den ännu.

haha, efter att ha obsessat under gårdagen om huruvida den skulle anlända innan fredag, så är jag väldigt seg nu att hämta den. *jobbigt* *tungt att bäää-ääära*

s. sa...

jo, grejen är väl lite att man inte vet vad man missar innan man provat. jag hade ju tio bra musikår. men jag skulle ju aldrig kunna gå tillbaka nu liksom.

Millis sa...

Jag har en liknande variant i min lilla etta och är sååå nöjd :-)

Jenny sa...

s.: Vad köpte du för några högtalare då? Jag står själv och väger mellan alternativen men ska man ha något riktigt så är det ju en djungel! Har du något tips?

Emma E sa...

Har exakt dendära. Duger absolut för våra 52 kvm.

Anonym sa...

Men.. Du som gillar musik så mycket?
Det är som att säga att man älskar mode och så handlar man på Ellos.
Eller som att man brinner för mat och matlagning men bara käkar Gorbys

Nej, skärpning nu! Du borde unna dig att gå ner till HiFi-klubben och be om hjälp där så du får hem riktiga grejer. Annars kan jag inte ta ditt musikintresse på allvar riktigt tills du gjort det ; )

s. sa...

Jag fick tips av en ljudnördig bekant och lydde dem blint. Blir oftast bäst så, kan så väldigt lite själv. Men ett par begagnade Dali för tretusen gjorde underverk!