fredag 15 april 2011

*iiiiiiih*

Ååååh, i kväll har jag fest här hemma! Jag är så glad, att mina fina vänner ska komma hem till mej, till min fina älskade egna lägenhet. Att de VILL komma! Extra fint också att Kalle ska komma. Jag har så underbara peeps i mitt liv. Jag glömmer det ibland. Nu har jag köpt plastvinglas, chips och oliver. Jag är inte typen som ställer mej i köket och grejar (ingen överraskning direkt va) de få gånger jag bjuder in till fest. Det är lite synd, men det ligger liksom inte för mej. Nää. Köpt pizza, chips och bibbor, bra musik och bra vänner. Det är ju ändå grundstommen. *enda stommen i kväll*

Nu ska jag till Systemet. Sen ska jag göra hundra andra grejer, mest jobbrelaterade, innan jag ska pipa in i duschobert.

Japp. Det var väl bara det just nu. Hej!

Ja just ja, jag och Margret har bestämt att den här ska gå på repeat.

2 kommentarer:

"oroshjärta" sa...

Men va faaaaaaaaan detta var min enda singel(fatta singel) ja hade när ja flytta till Stockholm dagen efter millenium nyårsnatten.
Åhhh ljuva nostalgivibbar. Tack!& ha en makalös afton ikväll!!!

Pernilla sa...

Åh wow. Jag vaknade igår och kände bara jättemycket för att höra den låten så min kille fick sätta den på repeat medan jag dansade runt med min ettåring. Vad skumt. Den ligger i tiden, kanske.