söndag 10 april 2011

Random från i helgen

Jag hämtade Hanna på dagis på fredan, hade längtat ihjäl mej. Vi hade tacosmys. På lördan åkte vi till Bromma och hälsade på en sprillans ny liten person! Åke heter han och är Hannas första kusin! Hon var så MALLIG och stolt. Så himla fin. Plus detta: sjukt snygg unge. Ni vet, alla ungar är ju liksom inte... söta? Den här vidareför Karlsson-genen med den äran.

Min kusse Kalle tog sälle med oss dit. Kalle är alltså min kusse på mammas sida och inte alls släkt med min brolla Jerker. Däremot är de kompisar sedan barnsben.

Vi hängde lite på Louie Louie. Där träffade vi pappi och Zandra. Det var mys.

Vi chillade lite på vår gård. Här har Hanna ritat en kyckling. Hon är hemskt pepp på påsken. Godiset, fjädrarna, videkissar. Hennes favvosång är "Sov du lilla videung". Gölligt.

Vi hittade en rutschkana i Bromma.

Och så skulle vi möta Wille och Ante på Babylon, men de hade dragit till Dice i stället, så jag och Hanna chillade lite med en staty-kvinna en stund i brist på annat.

Och hängde lite vid skateboardgroparna i Björnsan.

Som vanligt var vi på Weekday - min bästa affär. Maja jobbade. Hon är för härlig. Och gör snuskig musik under det här aliaset


Och jag köpte äntligen nya glasögon. Älskar glasögon. Det snyggaste som finns. Kan vara.

7 kommentarer:

Frida sa...

Sjukt snygga glasögon! Märke, modell, pris osv?

Popmorsan sa...

Urbilliga fejkisar från Åhléns, 139 pix!

Juliette sa...

först så vill jag berömma dej för ditt skrivande, det är alltid lika kul att läsa. och du skriver jätte bra krönikor, gillade verkligen den senaste och den om aborter, du kunde inte fått fram de bättre =)
men nu undrar jag bara hur du får till dina bilder så där snyggt,så dom ser lite gamla ut och lite repiga?

btw, coola brills! =)

Sofie sa...

Åh vilka snygga! Vilket Åhléns hittar man dem på?

Popmorsan sa...

Jag köpte dem på Åhléns city, men vet att de finns i Skanstull också. Skulle tro de finns på alla Åhlens med glasögonavdelning, misstänker märket är Åhlens egna? Eller vet inte. Prestige heter märket alla fall.

Juliette: Tack! Jag använder Hipstamatic på min iPhone.

Juliette sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Juliette sa...

fint,då ska vi se vad vi kan fixa fram på mobilen,
ha de bra och tack =)