tisdag 26 april 2011

Hej lilla sommarplåga!Hej stekiga klubbar! Hej studentflak! Och hej lilla jag som inte kan låta bliiiiiii att gilla den.

6 kommentarer:

"oroshjärta" sa...

Nå slags pepp ere...

Sara sa...

Å herregud. Jag vet inte vilket som är värst. Att jag direkt kollade om den fanns på Spotify och blev besviken när jag såg att den inte gjorde det än, att jag tycker det är lite "vågat" att han sjunger ligga och därför gillar det eller att jag hetslyssnat fem gånger i rad via din blogg nu. Coolhetspoäng: få.

Malin sa...

Jag hörde någon stå-upp grej för en massa år sen, att tjejer borde bli ihop med fulsnygga killar istället för snygga, för då skulle man aldrig kunna bestämma om han var snygg eller inte, o tröttnar därför aldrig. Den här låten är lite fulsnygg, det går liksom inte att bestämma om det är bra eller helt fruktansvärt. O det är ju det som funkar!

NIna sa...

Låter det inte som något Lena Philipsson skulle ha kunnat gjort? Kanske inte ligga delen men resten?

Lovisa sa...

haha, JA! smög in den lite då och då under påsken, och så kunde en (jag) fnissa lite eftersom en (jag) visst inte var så modern och frigjord som en (jag) har velat smickra sig (mig) med.

alltså den här plus ansiktets X - visste linnros (eller om nån annan var först) vad han släppte lös när han sjöng på svenska om sex? äkta svensk knull-r'n'b liksom - älskart!

Emmy sa...

Jaaaa! Kan redan se mig själv stående på nån slags takterass med alldeles för mycket rosévin i magen, skrålandes till den här och letandes efter kvällens erövring :-)