onsdag 13 april 2011

I tried to stay healthy for you

Jag är så himla stressad? Drar igång nytt jobbprojekt imorrn, ett pågående ska förnyas nästa vecka med möten och brainstorm, jag ska flytta min blogg på fredag (?!), jag har möte med Folksam om pensionsspar, jag håller på med kvitton och grejs till deklarationen (har revisor, en underbar en!), det är snart påsk, något som tidigare betytt SUPA men numera betyder det göra påskpyssel, måla ägg, göra skattkarta till godisägg etc, jag ska ha inflytt/fölsefest på fredag och det ska städas, handlas grejs och bibbor, piffas och donas och det är kommande barnkalas och presenter som ska köpas, Hanna har fått öronremiss till nåt sjukhus jag glömt bort vad det var, och det är telefonkonferenser med England Frankrike Spanien, och en Ibiza-resa att peppa inför och jag har ingen baddräkt och ska jag sola solarium innan, gud vet. Och det är en träningscykel som ska cyklas på och en matsäck till Hanna som ska göras, en krönika som ska skrivas, lösögonfransar som ska köpas och jag har inget att ha på mej på fredag. Jag har en säng min kille hatar att sova i och den är för liten för oss alla tre, så jag måste köpa ny på IKEA och jag får låna Kalles bil för att åka tid men jag är för rädd för att köra själv! Fick en lapp i dag om att jag hade en tandläkartid i maj och jag ville börja GRINA.

Lite mycket nu ba. Mesta grejerna är ju superkul. Gör även detta: har gett mej själv rökförbud före klockan tolv varje dag. Snusar i stället. Kanske inte världens smartaste att byta cigg mot snus, tycker du nu, men vet du. Snus är bättre än cigg. Så resonerar jag. Slutar väl med att jag röker med prillan i. Dubbel-beroende. ORKAR INTE.

Nu ska jag kulturtantsmysa och unna mej ett glas rött och läsa lite fantasy. Eller, det kommer jag ju inte, jag kommer kolla på Fringe eller Supernatural eller Vampire diaries eller nåt annat equally menlöst tills sömnen tar mej i ett strypgrepp. Jo, jag älskar ju mina tv-serier men ibland så känns det svindlande att tänka på all denna tid som jag lägger på amerikansk (underhållande fab) skit, tid som aldrig kommer tillbaka.

Tanken har slagit mej att jag kanske ska ha mens snart. Känner mej så in i helvete labil. Jaha! Addera en till grej: måste verkligen beställa tid där också. Hej då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

När jag svämmar över av sånhär stress så gör jag listor. Delar upp grejerna över dagar och ser till att verkligen görarom. Pang på ba! När jag då väl organiserar upp grejerna är det inte alls så överväldigande som jag tidigare fått det att se ut i mitt casino till huve. Det blir bra dethär.

Anonym sa...

du verkar så najs. MEN addera ytterligare två barn till din beskrivning så får du min vardag.Det ger en lite perspektiv på tillvaron,huh?

Caro sa...

När jag är mitt i såna stressperioder så är bannemej Supernatural eller Fringe (eller gamla O.C.-avsnitt, mmm...) det enda som hjälper!

Schmarro sa...

Empa! Vi måste också köpa ny säng. Jag sov på soffan inatt pga hatet mot hängmattan. Åka ihop kanske?

S sa...

Tips: Sängbotten Sagvåg och bäddmadrassen Tafjord. Om ni gillar att sova lite hårdare, men inte för hårt. Jag hade också en hängmatta förut, hemskt.