tisdag 19 april 2011

Yeey me!

Älskar att fylla år nu när Facebook finns, man får så sjukt mycket pepp och love och gratulationer. YEEY ME! Nu ska jag gå och möta min kille och han ska bjuppa mej på det godaste jag vet: dumplings. Hemligheten ligger i saucen. Mmmm, sauce.

11 kommentarer:

Anna sa...

Grattis inspirerande du!

NIna sa...

Grattis fina popmorsa! Dig har jag följt i så många år nu så nästan känns som en vän :)

Klara sa...

You got to tell me, var hittar man de bästa dumplings i Sthlm?? Gravt beroende av dessa små knyten, men aldrig ätit i Sverige, inte heller bott här så länge...åh dumplings.

Sara sa...

Rungande grattis till coolaste katten i stan!

c i l l a n sa...

Håller med föregående talare och gratulerar på födelsedagen! Har också följt dig i så många år, ett stående inslag i min vardag. Är det inte bloggen så är det Citys krönikor. Tycker du verkar vara en så fin och bra människa. Det är skönt att se att du mår bättre och att livet har slutat gunga för en stund. Många kramar från Cecilia.

Mas sa...

Grattis i efterskott popmorsan!

Popmorsan sa...

Tack fina! Jag: cool katt. Måste man ju gilla.

Dumplings, vi gör egna mest! Pong på Drottninggatan har en DUMPLINGSBUFFE, eat all you can, som tydligen ska vara grym, testa den och berätta hur det var vetja?

åsa sa...

Tips: Pekingmormors dumpleria har återöppnat i drottninggatsbacken. Urgoda kinesiska dumplings. Mina favoriter är lamm med koriander och fläskvarianten som lite otippat är kryddade med dill.
http://www.pekingmormor.se/

Underlandet sa...

Grattis på födelsedagen!

"oroshjärta" sa...

Grattis! Hoppas din dag va magisk!

Cherry sa...

Fantastiska dumplings finns på Xi'An Köket (Frejgatan 79)! De har både jästa, ojästa, koka, pannstekta etc. Gå dit och fira!