lördag 4 augusti 2007

another day for you and me in paradise

jag, min unge och min nacke gick på en liten fest hemma hos christian i kväll. han har tydligen bott skitlänge i den här vita ettan på kocksgatan, men jag har inte haft äran att få en inbjudan förrän nu. det fick jag iofs inte nu heller, jag och hanna crashade vår första fest och det var kul. hanna fick leka med en docka gjord av hemlösas kläder. nu ska jag kolla upp en naiv dokumentär-kille som heter thoreaux eller något liknande. han gör fina grejer på BBC.
7 kommentarer:

A sa...

Åh! Louis Theroux! Kommer ihåg när, i ett av sina program, han skulle utforska den amerikanska porrvärlden, och för att han skulle keep it real hade han en jättepinsam nakenpolariod av sig själv som han visade alla han intervjuade som gjorde porrfilm för att se om han kunde bli anställd som skådespelare, och alla bara SKRATTADE åt hur han såg ut naken, rakt i ansiktet. Han bara 'JAJA, så är livet! Men kolla vad INSATT jag är i den här branschen! Det var ju det som var det viktiga.'

Ganska fint, om än extremt pinsamt.

Stefan Nilsson sa...

Wow, vad hände med Christian!? Han borde raka och slänga den där halsduken, och kepsen. Skämtar han? Är det ett lösskägg?

Anonym sa...

Han borde raka SIG! Alltså, bort med luffarstilen.

Anonym sa...

urk..kommer den/det i den lilla röda direkt från paraden??

Carolyna sa...

HAHA - helt klart en befogad fråga. men nix, detet kom sådär alldeles utan parad som ursäkt/förklaring.

Stefan Nilsson sa...

Fräckt med Ramones-tröja på knytet, förresten.

Köp genast denna:
http://tinyurl.com/36f76y

Eller, förresten, gör inte det, den är inte så bra.

Martin sa...

Docka av hemlösas kläder... Tell me more!?

Gulsot-chic