lördag 25 augusti 2007

öhmans varuhus

idag kändisspottade jag lena endre och richard hobert på pet sounds. jag tycker hon är så vacker. hon bar ett mycket ryggavslöjande linne och han var typ straight från gotland i rödbrun bränna, "fräsch" skjorta och yvigt hår. vi övervägde att be om en signerad "tre solar" alt gå och fråga om de hade "tre solar" i kassan precis när han skulle betala alt härma ingmar bergmans "robert hobert! lägg det namnet på minnet!". men vi gjorde ingetdera. jag har sett lena endre naken på dramaten. det var lite weird nu när man såg henne på min egen hemmaplan.

5 kommentarer:

Tomas sa...

Shit, jag har också sett dem skitmycket på sista tiden. Jag kan heller inte sluta tänka på dem sedan någon visade mig vad som häner när man skriver in "Richard Hobert" med T9-ordboksprylen. Det och "benke" är mina favoriter.

Anonym sa...

Testa lörda

masha sa...

jag vill också spotta dem. eller egentligen bara henne. älskar henne. hon är min bästa svenska milf. du, jag var också på dramaten en gång och såg henne naken. det är något jag sent kommer att glömma.

annalin sa...

Men Emelie, vad köpte de för skivor?! När jag stod på NK:s skivavdelning tyckte jag det roliga var att se vad vissa "profiler" handlade, enligt High Fidelity-regeln "it's not about what you're like, it's about what you like!"

Matsy sa...

jaghar hört att de tar emot sina gäster på österlen TILL HÄST. fatta vad det ska vaja i fluffrisyrerna, där uppe på hästryggen.