onsdag 1 augusti 2007

never again will i look into your eyes

nackspärren är inne på dag sju och den blir inte bättre. tvärtom. var hos kiropraktor idag igen och det hjälpte föga. ajje. nu: sista två "six feet under"-avsnitten ever. buhu.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Värmedyna och omväxlande alvedon och ipren, morgon lunch middag kväll!
Kram///F

Alex sa...

har du kollat efter såna där värmeplåster som jag skrev om? man kan ha dem på sig i tolv timmar och de värmer upp, ja, det kanske skull lindra smärtan lite!

eff sa...

Finns det ingen bastant rysk massös i 08-området? En som kan döda pelargoner med en blick och knåda ut gordiska knutar utan att den turkosa ögonskuggan börjar svett-rinna.

A L V A S - P A P P A ! sa...

S T Ö R I G T ! Hoppas det lossnar!

Sara sa...

Hej!
Har du blivit biten av en fästing nyligen? Vill inte skrämma upp dig, bara tänkte att det kanske vore bra att utesluta borrelia (som i vissa fall kan ge muskelvärk i nacke och rygg). Hoppas det blir bättre! :)

Anonym sa...

testa voltaren, finns numera receptfritt på apoteket!

/en som hade nackspärr förra veckan (som försvann med hjälp av ovan nämnda tablett).

Anonym sa...

Voltaren finns som gel också.

Anonym sa...

fast voltaren är kanske inte så bra om man ammar?

/ångerfull anonym tipsare

popmorsa. sa...

var på apoteket idag, typ INGET får man använda om man ammar. suck. är det inte bättre imorron så går jag till husläkaren och tjuter ge mej knark. men tusen tack för tipsen anyhow.

Anonym sa...

du dricker ju alkohol och röker cigg medans du ammar så då kan du väl chansa på en voltaren också. det kan ju inte vara värre än det andra.

helenkan sa...

Jag drömde en mardröm i natt. Att jag bara hade ett avsnitt av Six feet under kvar att se. Jag vaknade och grät. Men sen andades jag ut, jag är bara inne på säsong tre, har hela fyran och femman kvar.
Jag lider med dig om du bara har två kvar.