torsdag 9 augusti 2007

the world is a vampire

jag vaknade sur i morse och det har hållt i sej. så jävla arg. min första tanke när min kille öppnade munnen var "håll käften annars dödar jag dej". jag vet inte riktigt varför. kanske för att jag var/är bakfull för första gången på länge. kanske för att det är så förbannat kvavt, hela min kropp är klibbig, de nedre ögonfransarna klibbar sej fast mot huden. kanske för att jag skulle till min mamma och sala med ungen och min kille har jobb dygnet runt tio dagar i sträck framför sej och jag ensam kommer få ta ansvaret tills det är över. kanske för att min nacke fortfarande håller mej vaken om nätterna även om det blivit bättre. kanske för att det var så kul igår och vardagen jag vaknade till var bara... vardag. kanske för att jag mitt i allt det roliga igår ändå inte kände mej riktigt bekväm. kanske för att jag sjöng med och "rappade" till "forgot about dre" och gjorde hiphoptecken med fingrarna igår och idag mest vill dö när jag tänker på det. jag vet inte. som sagt. men jag vill be alla dra åt helvete. jag som är så snäll.

4 kommentarer:

Jonas sa...

Hiphoptecken med fingrarna är kanske det mest pinsamma man kan göra. Det kan någon dag komma att ersätta "stå på en scen inför tusentals människor och helt plötsligt upptäcka att man är naken" som den mest allmänt spridda skammardrömmen.

popmorsa. sa...

rub it in bara. gör det.

Yumi sa...

Em: Det finns fler som gör så. Kolla in tjejen på dagensbravad.blog.se så fattar du. Vet inte varför, men jag tror att det är nån form av tvång.

Carolyna sa...

eh hello. guilty.