måndag 7 mars 2011

Conventional wisdom

Det här med måndagar, då krönikan ska in. Funderar på att sortera mina kvitton från 2010? Ta en till dusch? Färga ögonbrynen, kanske rentutav kolla tvättstugetider? Alltså ALLT lockar mer än att öppna det där tomma word-dokumentet och stirra på tangenterna, försöka hitta den där första meningen som ska få resterande ord att rinna ur mej som vatten. All respekt i världen till författare som gör detta for a living. Och blir recenserade! Guuud, the horror.

Jag vet inte vad den ska handla om ens. Kanske om barnuppfostran, apropå att jag och Hanna bråkar så in i bomben mycket nu. Eller om det här med att tvingas byta dagis/skola när man ärr liten. Hanna har bytt avdelning precis, och kommer förmodligen byta till ett nytt dagis inom nåt år för att komma närmare Mariatorget. Det är ju också här hon kommer börja i skolan, vad är bäst? Bryta upp henne nu eller sen? Så himla svårt sånt där. Uääääääääääääääh.

Umm, man kanske skulle torka golvet i hallen. Aldrig gjort. Kanske ska gört nurå.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kollar på bilderna här nedan ... är inte Lina T och Hanna sjukt lika? Samma tuffsiga hår och lite rödlätta i tonen?

Popmorsan sa...

Du kom på oss. Jag är egentligen inte ALLS Hannas mamma.

I sa...

Vårt dagis vid mariatorget är grymt. Har inte hittat nåt att klaga på. Vittra kvarnstugan heter det.

Anonym sa...

Eller en krönika om att skjuta på saker helt enkelt!

Cissi sa...

Precis. Gräv där du står.

Kristina sa...

Tror att dus kulle kunna säga ungefär vad som helst och det skulle vara fantastiskt! Ville bara säga det och att du är min nya favvo blogg. Du verkar bara vara en sån lovable person, ja det vart lite svengelskt men jag kommer inte på nåt bättre svenskt ord. Lovable är vad du är!

Anonym sa...

Min tjej som fyller fyra år i maj har precis bytt dagis nu och det har gått jättebra. Hon har gråtit lite när jag lämnat henne, men har varit hur glad som helst vid hämntning. Personalen säger att hon slutar vara ledsen på en gång när vi har gått.
Jag tror att det är bäst att Hanna byter dagis nu (eller efter sommaren) så att hon hinner gå ett tag på det nya dagiset innan hon ska börja skolan, får nya kompisar osv.
Det är inte så farligt att byta, ungarna fixar det!

Pernilla sa...

Oj, jag är ju personligen JÄTTEINTRESSERAD av dagisbytartexter eftersom vi ska flytta till Sthlm och troligen bli tvugna att rycka upp ungen minst en gång eftersom vi kommer att bo i andra hand i början och sånt.
(Det var jag som undrade om man kan ha ungar på söder, jo men nu flyttar vi ju dit.)
Överhuvudtaget allt som handlar om ungar är intressant, speciellt eftersom du inte är sådär insmickrande som alla otäcka mama-mammor. Kör på det.