onsdag 23 mars 2011

I say the right thing, but act the wrong way

Ooooh, på fredag ska jag spela på Kåken och är så oerhört pepp. Minus: jag har blivit jätteförkyld? Så där så att det känns som att man har rakblad i halsen när man sväljer. OCH JAG SOM PRECIS KOMMIT IGÅNG MED TRÄNINGSHOJJANDET OCKSÅ. På ricko, jag hade det, cyklade varje dag i en hel vecka, ökade successivt tiden, började på tjugo minuter, igår uppe på tjugosex. Tänkte fyrtio skulle vara mitt mål, och därifrån ökar jag tempo/motstånd etc. Nu ba: andfådd om jag går till affärn'.

Men! Detta ska inte hindra mej från fredagens härliga. Det ska bli himla kul (kom, blir skitkul efter halv elva!), Kåken är ju mitt bästa ställe att spela på *man kan röka samtidigt*. Behöver nytt blod i cd-caset dock. Inte nytt som i NYTT nödvändigtvis, men jag behöver ha in nya tunes. Jag har snöat in lite på Strokes första platta, så det lär väl bli nåt därifrån. Den här t ex är himla bra:

7 kommentarer:

Eric sa...

Om du tränar varje dag blir du sjuk, särskilt om du är ovan. Så kör inte varje dag, ta vilodagar minst var tredje. Krya på dig.

Popmorsan sa...

Men det där köper jag om det vore gympass eller aerobics eller så, men att hojja tjugo minuter? Det är ju som att tänka "oops, jag cyklade med Hanna till dagis igår, i dag måste jag ta bussen"? Eller?

Petnoga sa...

http://open.spotify.com/user/petnoga/playlist/2zO6MCy2Xbau4STS9wd9XV

Eric sa...

Alltså, jag förutsätter här att du tar ut dig ordentligt under cyklingen? Att det blir träningspass och inte bara lite cykeltur. Annars kan man väl köra varje dag, men behöver man ingen vilodag har man antagligen inte tränat hårt nog för att få bättre kondis/muskler.

Popmorsan sa...

Haha Eric, jag blir å andra sidan helt lamslagen av att gå ut med soporna. Allting är relativt.

cecilia sa...

"Jag blir å andra sidan helt lamslagen av att gå ut med soporna." Lysande formulering, gigantisk igenkänningsfaktor.

annalin sa...

Glöm nu inte att du ska spela Sanna Nielssen-schlagern!