tisdag 24 februari 2009

And I'm here to remind you of the mess you left when you went away

Jag blir så jävla arg på min nya telefon. Min gamla var en Nokia, och den förstod jag. Jag kan inte ens beskriva hur stolt jag var över mej själv som lyckades mecka så att jag kunde mobilblogga från den alldeles själv förra veckan. Jag hatar teknik, men jag lyckades. Helt själv. Så med nytt tekniskt självförtroende gav jag mej i kast med den nya. Och det går ju inte! Hållt på i över en timma. Blir så jävla arg. Så himla pinigt att man måste vänta på att ens kille ska komma hem och fixa biffen åt en. Så frustrerande och jag hatar (på ett oerhört barnsligt sätt) när han ska lära mej sånt där. Kan han inte bara fixa?! Han försökte förklara över telefon. Jag höll fan på att göra slut på kuppen.

När han drog i morse funkade inte internet heller. Stod där och slet mitt hår tills jag fick fatt på en kvinna via 118 som kopplade mej till bredbandsföretaget. Dom ba "kolla routern". Vi har typ fyra internetdosor. Tror jag. Jag famlade i blindo och till slut löste det sej. Kalle. Du får verligen inte lämna mej så här i skiten i fortsättningen. Jag blir ett psykfall. Trotsåldrig.

3 kommentarer:

Schmarro sa...

det är inte så svårt faktiskt. har du gjort det här:

1. på din profil inne på blogger (som inloggad) finns en rubrik som heter "annat" och under den står det "mobila enheter". där finns troligen en mobil listad, nämligen din förra. där finns även en länk, "ta reda på hur du kommer igång med mobil bloggning". klicka på den.

det enda du behvöer är att ansluta din mobil till din blogg, så slutar dina inlägg att hamna på konstig blogg i ingemmansland.

2. under länken ovan står följande:

Hur det fungerar

* Skicka ett MMS eller e-postmeddelande med ordet "REGISTER" till go@blogger.com från din telefon.
* Vi skickar svar med adressen till din nya mobilblogg, plus en kod.
* Skicka inlägg till din nya mobilblogg eller använd den skickade koden för att länka din mobil till en annan blogg.


gör exakt så. sen finns i bloggerfönstret en kod som du får skickad till dig när du gjort det som står ovan.

eller är det nåt annat som strular?

Alice sa...

Jag har en likadan som din, jag har laddat hem browsern Opera mini, det löser alla problem. Då ser allt ut som på en vanlig data.

Jennie sa...

Haha, förstår vad du menar! Om jag skulle vilja kolla på film när min kille inte är hemma så går inte det. Han ba "men åååh, jag har ju visat 100 gånger, först slår du på här, sen måste du vrida om den här och så ska den vara avstängd och så slår du på den här och kollar så att den här är inkopplad osv i all oändlighet". Alla tekniska apparater här hemma är ihopkopplade enligt nån logik som bara han förstår.