tisdag 10 februari 2009

Xo Xo

Min gamla chef har rekommenderat mej för ett jobb, men ville inte säga var. Vilket är förståeligt, man får vänta tills de hör av sej själva. No biggie. Men när jag berättade detta för min kille, så började han garva och sa "det är väl inte så konstigt, du kan ju inte hålla tyst om någonting".

Ahmeh, supertaskigt sagt ju. Och hemskt att det är hans bild av mej? Jag frågade vad han menade egentligen och han bara fortsatta skratta, ryckte på axlarna och vidhöll att jag var skitdålig på att hålla hemligheter. Sen gick han. Jag tror inte han fattar att han var både okänslig och dum. Jag blev fan ledsen.

Jag kan visst hålla tyst. Om viktiga saker. Bara för att jag gillar att prata med mina kompisar om vem som gjorde vad med vem och sånt, det har ju inget att göra med min förmåga att vara vattentät om väsentliga saker. Dessutom har jag fantastiskt dåligt minne, jag är som en guldfisk. Jag glömmer allt. Även sånt som jag vill komma ihåg. Min kompis Hanna brukar berätta om en gång i Hultsfred då en popstjärna en natt satt i ett träd utanför vårt hus och gastade efter mej (jag låg och sov), och detta minns jag inte alls. Det är lite synd. Alltså, jag sov ju, men jag minns inte att vi skrattade åt det dagen därpå ens.

Som jag sa. Jag är vattentät.

5 kommentarer:

Anonym sa...

men tänk om det är så att du glömt bort alla hemligheter som du läckt? alltså glömt bort att du läckt dem.

Popmorsan sa...

Haha, jo. Så kan det ju också vara... Eller att jag glömde det var en hemlis och ba BLA BLA BLA. Men jag tror inte det. *hoppas inte det*

ida sa...

kanske kan pigga upp dig, tyresö är ju typ nära
http://www.benjerry.se/shoppaloss/glassbarer.asp

Frau Anna sa...

Alltså, jag har precis samma dilemma. Jag är superbra på att hålla hemlisar men ingen tror mig för att jag älskar att skvallra. Men säger nån till mig att "detta är inget du får föra vidare" då håller jag på det till graven. Men till och med min man har fan svårt att fatta det. Morr.

Axel sa...

Meh, det var inte för att jag trodde du skulle läcka, bara att jag tyckte det var deras (företagets) sak att prata med dig om. Jag tror du är vattentät!