måndag 23 februari 2009

Manic monday

Maffig start på veckan. Från att inte ha gjort ett smack vettigt på tre veckor, så vaknade jag upp och ba "nu ringer jag Trygghansa och fixar ny cykel". Detta har hängt över mej sedan strax innan jul, då den blev snodd. Ringde försäkringsbolaget och det gick på kanske fyra minuter, sedan avslutades samtalet med "ja, men då mailar jag dej ett kvitto som du skriver ut och så tar du det med dej till Sportson så får du en ny hoj redan idag". ÄLSKA TRYGGHANSA. Vilket halleluja-moment! Finns ju inte en suck att jag hämtar ut den i det här vädret, men ändå. Efter det så kände jag att näää, nu när jag ändå håller på så ska jag fixa mina Prada-stövlar, de är helt förstörda och uppspruckna i sömmen mot sulan baktill, men det borde ju kunna fixas. Trodde jag, ja. Killen på skoaffärn sa NIX. Försökte lirka lite, pekade hoppfullt på en liten skinnflärp som svängde tappert men löst, men han stod på sej: NIX PIX. Måste hitta ny sko-kille. Jag älskar de där stövlarna. Sen drog jag till Tre-butiken och köpte ny telefon. Och allt detta innan lunch! Min nuvarande förlorade displayverksamhet i helgen. Bara så där. Min skruttmobil (som jag älskar) hade så klart slutat tillverkas, så jag fick med mej en asful lila från Sony Ericsson. Den laddas nu, och vill mej säkert väl, men jag gillar den icke. Man fick välja mellan lila, svart och köttfärgad. Sedan shoppade jag raskt en MC Hammer-bralla och en sorts ballerinatröja med djup rygg och VOLANG i nåt svart baddräktmaterial på HM och en snortajt röd skinnkjol i storlek 42 på Weekdays second hand. Och en korallfärgad stor sweatshirt, passade urbra till. Sen gick jag hem och fick ett frilansjobb till DN:s tevetidning på fredag. Och min kille fick en uppringning om en reklamfilm. KA-CHING till familjen Thorén-Josephson.

Dock inte ett ord ännu från det stora företaget. De hatar mej.

7 kommentarer:

Viv sa...

Bäckmans Skoservice, Nybrogatan 15. När jag jobbade på Paul&friends en gång i tiden lämnade vi lagningar där. Alltid gediget och välgjort, fixar allt vågar jag dra till med. Hopp för Pradan!

Popmorsan sa...

P&F! där spenderade jag en halv livstid uktandes efter en kille. flash from the past som man säger.

Viv sa...

Åhå. Sitter här med kräksjuk unge så jag har ju hela kvällen att gissa. Nils måste ju ligga bra till, eller kan det vara en Grev Ture...hmmmmmm.....

Popmorsan sa...

haha. och adrian umgås jag med rätt mycket fortfarande. älskar adrian. fredrik är inte så illa han heller. the brothers nilsson. ps. det är ingen av dem.

Cecilia sa...

Kolla med Skomakeri Framåt i Gamla stan. På en tvärgata mellan Västerlånggatan och Stora Nygatan. Otroligt bra.

kaoma sa...

jag tycker att det är så himla fint att en massa av dina inlägg har bangles-titlar!

lina sa...

Din blogg var den första bloggen jag läste och följde. Det var liksom lite härligt och läskigt på samma gång att läsa en annan människas liv, nästan lära känna någon fast ändå inte. Jag har skrattat så jävla mycket och även lipat lite på vägen.
Och nu är du tillbaka. Fy fan va mysigt!