tisdag 10 februari 2009

No need to argue

Det är ju kul att ens unge gillar en. Det är det ju. Men inte att hon blir helt bananas när jag ligger kvar i sängen när hon ska upp till dagis runt åttasnåret. Vi har delat upp så att jag får sova måndag tisdag, Kalle får sova onsdag torsdag fredag. Bara det att jag FÅR inte sova, hon blir skogstokig. Bankar på sovrumsdörren, gråter hjärtskärande och är skittaskig mot min kille. Det är bara att gå upp. Så hej då drömmen om sovmorgnar.

Till råga på allt så jobbar ju min kille natt fredag lördag och behöver således sova lördag söndag. Det är en jävlig ekvation, tycker jag.

5 kommentarer:

Schmarro sa...

raring jag är lite inne på en påhälsning på det hära citypriset. vad är du? inne på?

Kirsten sa...

Exakt så gör min tvååring också. Man blir galen. Men jävlar vad jag ska ha sovmorgnar sen när hon är tre år och jättepappig!

Lisa sa...

Hehehe, min tvååring är likadan- fast mot sin pappa. Halv sju varje morgon drar han täcket av honom och kräver Gå upp! Mig bryr han sig inte om... vilket just i de lägena känns ok.

Signe sa...

Min tvååring VAR likadan tills vi kom på att om vi lät dörren stå på glänt så han kunde komma in om han ville för att kolla att jag var där så var det inte lika intressant längre. Kan var värt att testa.
Sen att han vaknar kl fem varje morgon är en annan historia...

Anonym sa...

Men va fan. Dags att UPPFOSTRA sina barn. Sånt beteende är INTE tillåtet!