söndag 15 februari 2009

Otack är världens lön


Tilde Fröling gick upp 25 kilo under sin graviditet. Åtta veckor senare plåtar hon den här kampanjen för Abecita. Hon tackar amingen och några långpromenader.

Jag gick alltså upp 35 kilo under min graviditet. Det är en hel människa ungefär. Alla ba "ät du raring, det kommer rinna av dej under amningen". Och OM jag tog fasta på de orden. Och GUD vad det inte rann efteråt. Det var fan motsatsen till rinna. Lite långpromenader! Vilket HÅN!

Men de har fan retuscherat bort hennes navel.

5 kommentarer:

Skitsur sa...

Hon har ingen navel på någon utan bilderna. jag tror de är hårt retucherade! =)

Anonym sa...

Men hallååå fet retusch! Hennes mage är ju smalare än innan. För mig har det tagit åtta månader att komma tillbaka, någorlunda. Och då med långa walks varje dag (tack hund!) och träningen ca tre ggr i veckan. Amningen funkade inte för mig iaf. Undrar fortfarande hur lång tid det tar att få bort mammaröven (platt och bred...). Eller är det for life? Säg att det inte är for life!

Anonym sa...

Hmmmm de där bilderna borde man tipsa photoshopdisasters.blogspot.com om! Jag är så oföretagsam att jag lär inte göra det. Sätter på detta sätt mitt hopp till någon annan rättrådig människa.

Anonym sa...

Allvarligt, den vänstra bilden - vad är det för anatomi egentligen? Föreställ er att den kroppen ställer sig upp! Hur fan skulle den se ut?!

sandra sa...

WTF! Det där att det rinner av är INTE sant. Jag är fan fortfarande gravidfet om röven efter sju jävla månader av långa raska promenader och allmänt slit och släp. Men jag har iaf naveln kvar!