söndag 22 februari 2009

Hor-Bugaboo

I dagens snökaos fick jag släpa vagnen efter mej med svintung unge i famnen för de förbannade små skithjulen låste sej i snön. Var så JÄVLA arg.

7 kommentarer:

a.m.o. sa...

Den där vagnen, vad ska jag säga. Vi rullar omkring lillebrorsan i den. Jag var råtaggad när vi köpte den. Dessutom har vi betalt hälften av vad den kostar i Sverige eftersom min svärmor släpade med sig en hem från Ameriktt när dollarn var låg. Annars hade jag gråtit blod. Det värsta är att den inte tål kyla och hey, vi bor i Västerbotten. Ja, du kan ju tänka dig. Vi har i alla fall vinterhjulen och dem fungerar utmärkt i snökaos. Men iaf, jag skulle aldrig rekommendera någon att köpa den.

Anonym sa...

Vända och köra de stora hjulen framåt?

Anonym sa...

Allvarligt, det enda som funkar i snön är att köpa en sån där enkel Briovagn som knappt går att fälla ryggen på. Kostar kanske 8-900 och kan köra över vad som helst.

Anonym sa...

Det är ännu svårare att köra med icke-svängbara Bugaboo-vinterhjul- garanterad muskelinflamation i armarna!!

a.m.o. sa...

anonym 2 - hey! jag bor i v-botten och måste ha vinterhjulen på hela vintern. har inte fått muskelinflammation, bara större muskler.

a.m.o. sa...

sorry! ovanstående var så klart till anonym 3. det är så svårt att hålla koll på alla anonyma typer!

Anonym sa...

Köpte samma skit!! Gick på samma nit!!! Släpade hem 3 skrikande barn från dagis men en jäl...gt tung vagn. Sålde skiten samma vecka!! Tacka vet jag Emmmaljunga!!