fredag 6 februari 2009

Miss Hawaiian tropic

Jaha. Carro är inte klar förrän om tjugo minuter så här sitter jag med en hel evighet till övers. Vi ska dela taxi. Om ni ändå finge se mej. Jag ser ut som en frukt. På riktigt. Blomma i skallen, Hawaiiklänning och smink från nektarens värld. Nä, men allvarligt så ser jag rätt töntig ut. Men ingen kommer ju se nåt ändå.

Fast en sak som verkligen stör mej är att jag börjar se gammal ut. Inte asgammal liksom, men ändå, äldre. I vissa ljus har jag värsta fårorna i fejjan, ständigt grådaskig under öga. Natten är min vän.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är ju värsta snyggot. Du är begåvad. Du verkar vara en fin vän. Du har en massa kärlek i ditt liv. Sluta åldersnoja hela jäkla tiden, tröttsamma människa!

Emma sa...

Först: Vi känner inte varann och nu minns jag inte alls hur jag hamnade på Popmorsa från första början. Men sen var det slavisk läsning varje dag och jag älskar din blogg!
Sen: Fantastiskt att du är tillbaka, jag blev mycket mycket glad!

Anonym sa...

det är verkligen toppen att du är tillbaka men jag förstår ingenting. här är du arbetslös men på På Stan är du barn-redaktör? det kan väl inte bara goodwill väl? // en annan pops