torsdag 5 februari 2009

Girls in tight dresses, who drag with mustaches

- Ska vi lebba i kväll?
- Lätt, jag kommer halv åtta.

Helt vanlig chatkonversation mellan mej och Carro. L-word, lebbserien med den fantastiskt dåliga theme-låten, har dragit igång igen, sista säsongen ever. Plöjde de två senaste, and I'm telling y'all, nu har skiten träffat fläkten. Manusmässigt är det rätt kackigt, men om man som jag älskar karaktärerna redan, så kan man köpa det.

Jag och Carro har alltid kollat L-word. Detta är inte vetenskapligt bevisat på något sätt, men jag tror fan att min kille tyckte det var weird i början, innan han lärde känna Carro. Det enda han visste om henne då var att hon haft en passionerad kärlekshistoria med en amerikansk lesbisk superstar och ALLTID ville kolla lebb-teve med mej.

Om några avsnitt är det över. Buhu. Om jag ser Shane-skådisen, Katherine Moennig, i nån cheesy straight romcom kommer jag att börja gråta.

Här är hon med Paris Hilton av alla jävla människor.

3 kommentarer:

Schmarro sa...

guvva paris håller på ett jobbigt sätt i henne. eller är det någon av de andra? hur som helst, instinktiv känsla av bilden: gett off of my shejn för FAEN.

BEATRICE WRÅHLE sa...

wtf? vad gör HON där? jag blir galen av svartsjuka!!

Sasa F sa...

Hallå, jag tycker att vi fokuserar på fel sak här! Fuck Paris! Låt oss återgå till "haft en passionerad kärlekshistoria med en amerikansk lesbisk superstar"..

Carro schyrra, kan du inte gästblogga och stilla vår nyfikenhet?