måndag 16 februari 2009

The opposite of hallelujah

Jag höftar lite här, men på allvar tror jag att man behöver vänta kanske en vecka max en månad på en trea i Sala. Och nä, jag tror inte att man då behöver hamna i Västerfärnebo eller Ransta. Men så är det här i Stockholm. Och i dag har jag städat lägenheten för jag vet inte vilken gång i ordningen för en ev bytare jag hittat på Björns bostadsbytare-sajten. Det är alltid samma visa. Man har ett helgrönt byte, triangel oftast, nån kommer och kollar (jag fejjar och gnor) och de ba "ja, det verkar toppen" och dagen efter har de avmarkerat. Om man har tur. Oftast skiter de i att avmarkera så det där retsamma helgröna bytet ligger KVAR i all evighet. Vissa som har varit med länge i gamet har på sin annonssida skrivit typ "AVMARKERA FÖR I HELVETE OM DU INTE ÄR INTRESSERAD!" osv. Det är en hel vetenskap det här med bostadsbyten.

Och nu ska alltså en till komma. Tredje parten är en fyra på St paulsgatan. Jag är pepp. Min kille vill inte flytta, så this is all on me. Han kommer in i skede nr 3, när det är dags för oss att avgöra om vi vill flytta till lägenheten som vi (jag) grönmarkerat. Där spricker det typ alltid, utom en gång då det var en asstor fyra på Allhelgonagatan. Men då sprack det ändå, för de drog sej ur. JAG BLIR TOKIG.

2 kommentarer:

Cissi sa...

Jag vet! Städade hela lördagen, i onödan visade det sig. Lycka till!

HELLO TIGER! sa...

Alltså, djävla Björns bytare eller ja, folket där. Att ens få de där pilarna alls är svårt, att få helgrönt är svårt, att få kontakt med folk är svårt och att få folk att komma och kolla och vara ärliga är i princip omöjligt.

Jag visade min lägenhet otaliga gånger och sedan hörde jag inte ett ljud från "de så himla intresserade". Bytet som tillslut blev av skedde via en fd sambos typ partners fd kollega.

Oj, så mycket argt. Men jag ville mest säga lycka till och att jag gillar din blogg!