lördag 7 februari 2009

Jo, alltså, jag har ju ett frilansuppdrag. Med betoning på ETT.

Jo, så här. Jag har ett frilansuppdrag som barnredaktör. That's it. Jag kallar mej arbetslös ändå, för det täcker inte räkningarna, inte ens om jag säger upp el och vatten. Eller Tre. Jag fattar inte, vilket abonnemang jag än har så kommer jag aldrig under 800 i månaden. Vilket är helt sjukt mycket, väl? Och jag ringer knappt nånting. Några av mina vänner har VIP-abonnemang. Då kostar allt GRATIS. De jävlarna.

En gång på fyllan så frågade jag Roland Hjort på Whyred (och nu dör jag av genans) om de inte kunde sponsra mej. Han ba "jo, lätt, jag hör av mej". Heh. Vilket han inte gjorde så klart. Det tycker jag fortfarande är urpinigt. Till mitt försvar så var det sex år sedan, Whyred var dåförtiden ett rätt litet företag och vi var Riche-kompisar (dvs tjena-tjena på krogen men inte särskilt mycket i övrigt att säga varandra på annat valfritt ställe). Han är fortfarande en trevlig prick dock.

7 kommentarer:

Mats Strandberg sa...

Jaaaa sådär är det för mig med med mobilen, skitstöro.

Anonym sa...

aha då förstår jag. hoppas du hittar sätta att betala resten av räkningarna också men det vore ju synd om det skedde på bekostnad av popmorsan för det är ta mej tusan den bästa comebacken på länge! // ännu en

Kundservice sa...

3flatrate, aldrig mer än 599, om du inte har mobilkostnad vill säga.
/ Kundservice

a.m.o. sa...

Kundservice - Så sa Telia också när jag tecknade ett nytt abonnemang, minns inte vad det heter men de sa "Inte ett öre mer än 599". Mina räkningar är ALLTID över 700 pix.

Popmorsan sa...

amo: EXAKT! till mej sa de exakt så, och ändå är det asmycket mer. oavsett abonnemang. och jag betalar inte av på nån telefon heller.

It's gonna be fine 2009 sa...

Det är bara go teen och skaffa Halebop. Billigt.

Anonym sa...

Om jag fick välja skulleru va VIP!