söndag 14 november 2010

I helgen har jag...

Varit på biografen Rigoletto. Vi såg "Fair game", den var okej.

Efter bion gick vi och åt på en vietnamesisk restaurang som hette Hanoi. Det var inte så himla gott faktiskt. Så det blev sjukt mycket smågodis och "För några få dollar mer" efter.

På fredagkvällen spelade jag och Pelle skivor på Vassa. Där var även Luciano. Så här ser han ut.

Efter Vassa och Gubb hamnade jag Ante och Jonna på grillen. Mmm, toast. Och Pucko.

Och i dag premiärfikade jag på nya Il Caffé här på Söder. Det var fint.

20 kommentarer:

pips sa...

MEN varifrån är din klänning då..? hot!

Josefine R sa...

Var du på Rigoletto och såg filmen men passade på att fota foajén på Saga på vägen dit eller? ;P

Popmorsan sa...

haha ja fan, vi köpte biljetterna på saga! tog bilden där.

HM! 299 pix för världens slampigaste lilla trasa. ett sk kap!

Anna sa...

De där kuporna på klänningen var ju...eh, välfyllda?

Kanske inte riktigt din modell, men du såg glad ut i alla fall.

Popmorsan sa...

asså förlåt, men det du menar är alltså att jag har för små bröst för den typen av klänning?

sofia h sa...

harroh! var kommer den ifrån? du är hubba-hubba i den!

sofia h sa...

oj, glöm mig, är tydligen blind. du är iaf schweinsnygg i den

mittiemellan sa...

Antingen ger man en komplimang eller sa skiter man i't. Vanligt hyffs, pa nätet och i riktiga livet förutom om man är nära vän och ska ge rad huruvida klänningen klär eller inte. Men det gör man ju knappast via en blog eller?

Anonym sa...

Haha! Så fantastiskt härligt det är att vara TJEJ ibland. Mysiga härliga typer som kallar varandra gumman och kjamas och sticker knivar i varandras ryggar då det finns tillfälle!

Lägg ner att klaga på Emelies kropp, det är inte värdigt nånstans. Speciellt inte i en blogg som hittills verkat bestå av ett gäng vettiga läsare med schyssta åsikter.
(Sen vill jag tillägga att jag personligen tycker det är snyggare att ha mindre bröst i en utstuderat "sexig" klänning. Därmed inte sagt att det är fult med stora heller).

/Hanna

Anonym sa...

vadå, alla indiekillar gillar väl små bröst bäst? själv blir jag alldeles tokig av blotta tanken.

Anonym sa...

stor.fet.suck. Jag har asstora tuttar, skulle inte se klok ut i den klänningen men VEM FAN BRYR SIG?! Det är ett jävla klädesplagg som någon gillar, en annan gör det inte. Let love rule people!

Anna sa...

Nej, jag menade snarare att du ser ut att inte ha några alls, vilket ser rätt så komiskt ut då det faktiskt är "kupor" på klänningen. Jag förespråkar inte überstora tuttar i en sådan här klänning, bara inte inåtbuktande kupor. Men som jag sade, huvudsaken att du trivs i den.

mittiemellan sa...

OM det var det du menade, varför skrev du inte det då? Nu lät det ju bara nedlåtande och onödigt. Tycker fortfarande att det är onödigt att påpeka när man tycker att något INTE är fint på en blogg som denna. Och bara för att du lägger till "du ser glad ut i den" blir det liksom inte mycket bättre. Bara min lilla åsikt.

Anonym sa...

Lägg ner nu va Anna! Det har liksom framgått nu att du inte tycker dig kunna bära upp den E´s klänning och därför måste dissa andra. Din bitterhet stinker riktigt, riktigt mycket.
/H

Katti sa...

Men HERREGUD!
Alltså, allvarligt talat Anna - hur i helvete har du mage att kasta ur dig sån skit?

Det övergår min vildaste fantasi hur man som en vuxen(?) människa kan anse sig ha rätt att kritisera och kränka någon genom att leva ut den typ mest självupptagna rättigheten som ngn tror sig ha: "jag har rätt att uttrycka min åsikt i alla lägen".

det.har.man.inte. man har däremot en förbannad skyldighet att möta folk med respekt och lite vanligt jävla hyfs.

Anna sa...

Anonym/H: Det där känns väl som en ganska uttjatad logik? Tyvärr måste jag göra dig besviken och jag tala om att jag varken är ful eller bitter. Projicering, någon? ;)

Katti: Ta't lugnt nu. Som jag sade så ser E glad ut i klänningen, så hon lär nog inte ta åt sig av min "kritik".

Anna sa...

Haha, minus det där malplacerade "jag":et då.

Katti sa...

ok, en sista sak Anna, eftersom du inte verkar förstå(sannolikt för att du är 15 år): du har inte rätt att bedöma en annan människas utseende och kommentera det.

framför allt inte när det du säger är sårande. att gömma sig bakom ett "...ser glad ut" gör inte saken bättre, snarare sämre. men Anna, det vet du nog också, om du tänker efter och känner in.

mittiemellan sa...

Anna är nog varken bitter eller ful, men ohyffsad. Och hur blir logik uttjatad? Att pika nagon skapar negativa vibbar och det är rätt och slätt otrevligt och lär väl knappast göra dig glad heller? Sa berätta istället vad du far ut av sadana kommentarer? Är det för att se andra reagera? Hitta en annan hobby, eller kommentera hos Kissie istället.

Anonym sa...

Anna är i mitt tycke bitter och ful, till sin person då. Hennes utseende har jag ingen aning om. Menar inte att sjunka till samma nivå som Anna själv genom att klaga på andras utseende. MEN jag anser att en människa som skriver att en annan tjej inte "har några bröst alls" och inte borde haft en viss sorts klänning inte mår så bra och kanske inte är så nöjd med sin tillvaro. Det är alltså mer än ohyfsat, snarare lite sinnessjukt.
Känns som sagt som att den här bloggen inte uppmanar till mobbing utan till en vänlig stämning bland läsarna och att Anna bara skapar extremt dålig vibb och gärna får sluta med det.
/H