måndag 8 november 2010

Jag - en sån himla lyllig person

Javisst. För vet ni, jag har fått den gigantiska äran att vara en av få som får läsa Mats Strandbergs och Sara Bergmark Elfgrens nya bok "Cirkeln" innan den går till tryck. Känns väldigt spionage, jag fick en bunt lösa A4:s, väldigt top secret och hyssch hyssch. Och det är ju alltid vanskligt att läsa, titta på, bedöma något som någon man tycker så himla mycket om har skapat. Tänk om man inte gillar, what to do? Men vet ni. "Cirkeln" - så himla spännande! Har bara läst 60 sidor än, men om det fortsätter i samma stil och kvalitet så vill jag ha uppföljaren NU, tack. Den är super! Och att jag och författarna älskar samma saker (Supernatural, Buffy, Twin Peaks) är ju inte direkt någon bummer. LOVES IT.

12 kommentarer:

Sara sa...

Åh, vad kul! :) Om du gillar det hittills så tror jag inte att du kommer att bli besviken på resten ...

Emma-Lou sa...

Vad roligt! Är du journalist eller läser mycket böcker? Med tanke på att du får läsa den INNAN den ens går i tryck? Eller är det en kompis till dig?

Allt bra annars? Här har vi just ätit falukorvsgratäng till middag. La just upp receptet på bloggen tidigare idag. Gjorde nämligen iordning en större sats vid lunchtid. Ungarna älskade det! :-)

KRAM

Popmorsan sa...

jag är både journalist och bokslukare, så jag får en hel del förhandsmaterial i alla dess former. men just denna fick jag i egenskap av god vän och fellow buffy-lover.

kul med korv. åt vi med.

Popmorsan sa...

sara; tvivlar inte en sekund!

Millis sa...

Jag är sååååå avis!!

Jennie sa...

låter himla lovande. älskar också twin peaks & buffy. missat supernatural. kanske sett..om det handlar om två killar som reser runt ihop? jaja.. får hålla utkik lite senare i affärer då. spännande:)

Popmorsan sa...

"två killar som reser runt...", jennie. OMG. det är som att säga att twin peaks handlar om en tjej som blir mördad. se! det är en order!

Mats Strandberg sa...

Shit vad glad jag är att du gillart. Bjuckar dig på några glas vin så obsessar vi när du är klar.
Nu ska jag bara bli frisk så att jag kan gå på Buffy-festen på torsdag!!

Mats Strandberg sa...

PS, här kan ni som är nyfikna kolla på den:
http://mats-strandberg.blogspot.com/2010/11/nu-kan-jag-antligen-stolt-presentera.html

freppa sa...

Stor pepp på boken, Mats!

Godsfrun sa...

Så avis!

ramona sa...

som mycket troget buffy och supernatural-fan kan jag övertyga alla om att dessa serier är makalösa. twin peaks mä.