söndag 21 november 2010

I väntans tider

På torsdag får jag veta om bytet med Mariatorget godkänns av våra respektive hyresvärdar. Jag smäller av av spänning. Så mycket som står på spel. Ett helt nytt liv till exempel. Inte knalla runt i ruinerna av det tidigare varje dag.

Fram tills dess roar jag mej med att på ett inte helt friskt sätt hänga runt på diverse inredningssajter för inspiration. Har inte hittat nåt klockrent ännu. Min smak är ju lite weird tydligen. Har ni några bra tips? Jag gillar färg. Gärna alla på en gång. Pallar inte asiatiskt tänk, skandinaviskt rent. Gillar stringhyllor osv, men vill inte bo i ett femtiotalshem. Är även svag för Cocktails prylar, men vill heller inte bo i ett pinuppat hem med gulliga turkosa plåtburkar all over the place. Ny kärlek: medaljongtapet! Vet du nån som gör en småmedaljongig tapet i typ knallorange, rött och rosa och kanske gult och äppelgrönt får du gärna hojta till. Vill också ha en tokorange soffa, gärna bullig och gosig i manchester och med en sån där schäslongdel. Letar även efter grymma posters till väggarna, de svenska sajter jag hittat har haft rätt mediokert utbud.

Aah, nu ska jag tydligen lägga pärlplatta. Hej.

15 kommentarer:

Linn sa...

Lisa Bengtsson gör fantastiska tapeter om än dyra. Varning för att inga andra tapeter ser fina ut när man väl har tittat på Lisas. Och Ikea har en bullig knallorange soffa som är skitsnygg och går att bygga ihop som man vill.

Popmorsan sa...

jaaa, gillar ikea-soffan, det är lite den jag har som sist ut om jag inte hittar något roligare på blocket etc. lisa är jätteduktig, men jag gillar inte svartvitt plus vill ha mer myllrigt.

Lisa Deroueche Hasselberg sa...

Kolla på den här siten http://bofinken.com/ eller åk dit, ligger i Hjorthagen. Ursnygga saker.
(ja jag känner de som har affären)
Hoppas hoppas det funkar med bytet!

Anonym sa...

http://www.tapetorama.se/display.php?item=48305&category=Wallpaper

Här finns massa fina!

sofia sa...

allposters.com var grymt sist jag kollade, även gamla filmposters osv.

Betty sa...

Kolla Bauhaus archive för snygga och billiga affischer:
http://www.bauhaus-shop.de/de/plakate.html

De har webbshop och skickar i europa.

Kalle sa...

Kolla booli.se/inspiration om du vill ha idéer.

I sa...

Jag har velat ha PIPs tapeter länge nu. Ska bara ta tag i mig själv och mäta, köpa, ringa hantverkare...
http://www.pipstudio.com/

Lisa sa...

Hej.
Ger dig nu mitt allra bästa tips.
Köp en tapet härifrån:
http://www.tapettitalo.fi/svenska.html
En finsk sajt med gamla tapeter. Om man har rätt tapet så ger sig resten.

Lisa

Anonym sa...

Mr Perswall har oxå fina tapeter.

Petnoga sa...

http://dosfamily.com/?tag=visits
http://theselby.com

Anonym sa...

Museishoppar brukar ha bra posters om man gillar sånt. Har du kollat wonderwall? och sen finns Jen Bekman om man vill köpa RIKTIG KONST, billigt för konst men dyrt med frakten. Men ändå.

H sa...

Jag har med en dosfamily-länk att dela, alla hem på denna sida är tjusiga tycker jag: http://dosfamily.com/?cat=8&paged=3

H sa...

Jag har med en dosfamily-länk att dela, alla hem på denna sida är tjusiga tycker jag: http://dosfamily.com/?cat=8&paged=3

Anonym sa...

Kolla in Pip wallpapers, jag tror det är Holländskt. Finns i Gbg på Engelska Tapetmagasinet, förmodligen finns de i Sthlm någonstans också. Färgglada och roliga.