måndag 20 december 2010

Min vecka, ej så upphetsande

Veckan då, inte så superspännande. I kväll ska jag och Hanna käka upp vårt pepparkakshus. Ska äta middag på Tranan på onsdag, kanske svischa förbi Kåkens julfest. På torsdag vet ej. Fredag är det julafton. Gud, har en miljard saker att göra innan dess. Hajja att jag flyttar den fjärde januari! Den tredje kommer städfirman, jag unnade mej den lyxen. Mmm, unna. Mitt bästa ord.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt att du unnade dig flyttstäd. Jag gjorde detsamma när jag flyttade för två månader sedan. Hade ALDRIG kunnat få det så rent själv vill jag lova. Köket med allt ingrott stekfett, ojojoj... Lycka till med flytten. Kul med nystart!

Millis sa...

Ska unna mig städfirma när jag renoverat min lägenhet klart någon gång under våren. Fy fanken vad skönt att slippa städa bort allt slipdamm själv säger jag bara. Hurra för Rut-avdrag :-)

I sa...

Jag blev bjuden på städning av mäklaren så istället unnade jag mig packning och flyttfirma! Så jävla skönt. Kommer aldrig vilja flytta själv igen.

Maricka sa...

Du, skulle just lyssna på din eminenta lista över 2010 och nu var de inledande låtarna med "african vibes" borta. Kan du länka? Minns ej namnet och skulle vilja lägga upp dem på en lista.

Popmorsan sa...

Ahaaaa. Hmm, jag tror om du kollar mina övriga spellistor så har jag en som heter typ 2010 Bara Mina. Där lär de ju finnas!

Maricka sa...

Toppen, tack!