torsdag 30 december 2010

This is my final fear, my final belly ache

Har kommit till garderoberna i min flytt. Vilket betyder spara/slänga. Kan inte tänka. Sitter på fullaste allvar med leopard-strumpbralla i överen minut och... funderar. Om jag ska spara. Sinnes. Behöver hjälp men ingen, INGEN, vill komma hit och hjälpa. Som straff ska jag slänga skiten jag inte vill ha kvar. Möjligtvis i en Myrorna-box. JAG HATAR ATT FLYTTA!! Plus har PMS. Hej då.

2 kommentarer:

Anonym sa...

näe. det där e ju min grej. synd att du inte redan flyttat. då hade jag kunnat vagga över, pekat med hela handen o stått redo med spara vs slängpåsen.

Millis sa...

Synd att inte vi är kompisar, jag är fan värsta proffset på garderobsrensningar. Min senaste utrensning i min klädkammare tog ca 30 minuter. Mao noll sentimentalitet eller nostalgi, bara kyligt konstaterande "släng-spara". Det resulterade i två sopsäckar med kläder till insamling + två stora påsar med kläder till syrran, och en rätt stor påse med gamla skor som slängdes (bara utnötta, billiga exemplar, skor av bra kvalitet slänger jag ALDRIG, ALLT kommer tillbaka :-) )
Hoppas du får en fantastisk nyårsafton och ett ännu bättre 2011, det är du värd!