lördag 4 december 2010

Ready for the floor

Hörrni, är det nån som lagt in nytt golv, sånt där klickgolv som man lägger på ett redan befintligt? Jag är lite pepp inför flytten, att lägga in ett sånt i kök och hall på nya stället, men jag tycker det verkar knivigt att få till? *pappi, läser du det här?*

Och har man helt tröttnat på schackrutan? Man behöver ju inte ha vitt och svart iofs.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Schackrutan i kök är det snyggaste som finns :) Klickgolv är väldigt enkelt att sätta in (verkade som det iaf när min papi gjorde det i min lägenhet). Lycka till!

Maija sa...

Vi har schackrutan! Går att beskådas i nya numret av Family living som kommer ut på tisdag. Eller – ännu roligare förstås – genom ett besök i kranskommunen. Även min pappa hjälpte oss att lägga det, men jag tror att själva klickdelen är busenkel men att han hade ett himla sjå med att räkna ut mesta möjliga golvyta med så lite spill som möjligt. Såg det som en utmaning tror jag. Och det behöver man ju inte göra.

Schackz sa...

Man kan också ha schackrutemönstrat men med två färger som ligger närmre varandra i valör, grå och orangeröd t ex, för att få ett lugnare golv.

Anonym sa...

Vi la det i köket. Köp det dyra klickgolvet ca 500 kr/kvm, finns på byggolle i nacka. Lägger man en finish på det är det outslitligt. Det är lite meck att just passa mönstret, räkna spill. Köp inte den billigare varianten för den är inge bra kvalitet.

Mirijam sa...

Åh, jag drömmer också om ett sånt golv! Fast jag funderar på att snålgöra med typ plastmatta...

Anonym sa...

Nej, snålgör inte. Det håller inte. Golvet tål inget.

Anonym sa...

Schackrutan håller 4-ever!

Pelle sa...

Vafan schackmattan funkar ju strålande, jag har den såväl i hall som i garderober. Svinlätt att lägga också!

Det här inbjöd till så mycket ordvitsar att jag vet inte vad.

Anonym sa...

With havin so much written content do you ever
run into any problems of plagorism or copyright violation?
My blog has a lot of unique content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any methods to help stop content from being stolen? I'd truly appreciate it.


Check out my website ... jackpot 6000

Anonym sa...

It's actually very difficult in this busy life to listen news on Television, thus I just use world wide web for that purpose, and obtain the newest information.

Here is my web blog :: rhinoplasty top surgeon (victorio-old.uit.no)

Anonym sa...

smokeless cigarettes, e cigarette, smokeless cigarettes, vapor cigarette, ecigs, electronic cigarettes