söndag 14 januari 2007

do me do me do me

jag har aldrig velat ligga med en tjej. på det viset är jag tråkig och jävligt besviken på mej själv. liiite pepp hade man väl kunnat vara, tycker man. but no. här står man, konservativ och grådassig. inte en buttplugg i sikte. men som till alla regler finns det ett tillhörande undantag. jag VILL ju ligga med shane. vill vill vill. jag är förälskad i henne och har varit i flera år nu, jag drömmer om henne till och från. inte katherine moennig som hon egentligen heter, jag vill in i teveserien och vara med SHANE. vi skulle röka och dricka öl och hon skulle göra skateboardtricks och jag skulle applådera och vi skulle hänga på the planet och hon skulle ha vit skjorta och skitigt ansikte och de där läpparna och det där tandköttiga leendet och det osäkra bakom fasaden och jag skulle slcika och läka hennes sår och vi skulle göra roliga prylar med alice och så där. men mest av allt skulle vi ligga.

idag kör jag och carro igång vårt "l-word"-race igen. vi har två rykande heta avsnitt, vi har ingen aning om hur det kommer att gå och det enda jag hoppas är att tina dör i en våldsam bilkrasch. varför kunde inte HON få kola istället för dana? det är väl FAN att man aldrig ska få vara riktigt glad.

8 kommentarer:

Elle sa...

Kunde inte hålla med dig mer när det kommer till Dana (so h a w t) därför är det serious bojkottning av L Word som gäller!

Men vaaafaaan, SHANE?
Nu blir jag tamejfan besviken på dig - jag trodde du hade bättre smak än så.

Annars är din blogg grym.

tata.

Carolyna sa...

det har inte med smak att göra, shane är liksom castad för att heteron ska flirta med tanken på att ligga med tjejer. det är helt logiskt att gilla shane mest om man är heterosexuell. which emelie is. plus att shane har det där som emelie och många med henne faller för. en sårbarhet bakom en hård fasad och man vill rädda henne och göra henne trygg och få henne att le osv.

förhoppningarna inför säsong tre är modesta, jag tyckte inte den började med några direkta cliffhangers. För mycket av mama B och mama T, way too much.

men nästa vecka är vi på't igen, morsan och don't you dare gå och föda och rubba den här asnajsa traditionen.

Lars sa...

Hon som spelar Shane var kul i den där coca-cola sponsrade serien som bara gick en säsong och där hon spelar en tjej som låtsas vara en kille för att kunna gå på amerikansk privatskola och blir kär i killen med röda kinderna som dog i lost och som flippar för att han tror att han är bög och blir jätteglad när han fattar att killen han hånglat med faktiskt är en tjej med tajt elastisk minda över bepsen.

popmorsa. sa...

i know! american life eller nåt hette den, var fullkomligt vidrig och kändes som en enda lång reklamfilm för saker som luktar gott, kate bosworth spelade nåt äppelkindat miffo som jobbade på en bensinmack. åh. den hade jag glömt.

Maggie sa...

jag kan bara hålla med dig exakt om shane. det går inte att se sig mätt på henne!

Garmonbozia sa...

Young Americans hette den och ja, den var vidrig.

Jag tycker inte att Shane är attraktiv, men jag förnekar inte heller att hon har en grym sexappeal. Men damn, Marina är het som få. Tina kan däremot få gå och dö, tack.

carolyna sa...

Tina kan gärna dö, och det kan VERKLIGEN Mama B också. Morina är ju så otroligt pretto med sin mörka kulturella europeiska accent och sen har vi lilla SÖTA pluttjennie, som ska vara typ liten och feminin men med guts. Nej. De enda man verkligen gillar är Alice och Shane nu när darlingDana gått och... gått ur serien. Ehum.

I första eller andra på tredje säsongen var tjejen från Welcome To The DOllhouse med. Hon har blivit snygg och bra. Tänk om hon kunde va med mer!

Garmonbozia sa...

Neeej, hon från Welcome to the Dollhouse är ju fortfarande SKABB! Och visst, Marina är pretto, men hon är fortfarande het. I can't help it. Men Alice... I want to marry her. Eller ha henne som bästis, jag kan inte riktigt bestämma mig.