måndag 15 januari 2007

oh well

jag har sett filmen "dreamgirls" precis. quetzala kom över och vi åt fem bullar var och drack te med supermycket socker i. känner mej helt speedad och inte är det av filmen, det vill jag lova. den var kass. det var inte en regelrätt musikal, men då och då sprack de upp i sång. bara så där! det var genant fanimej. och när filmen var slut så kände man bara ett "jaha". när den här meningen är slut så kommer jag aldrig mer tänka på filmen "dreamgirls". fast beyonce var nedbantad femton kilo och sjukt snygg så klart. det är ett ruttet betyg asså, när någons NYLLE är den största behållningen i en rulle.

5 kommentarer:

Garmonbozia sa...

Du är ganska viktfixerad va?

carolyna sa...

jag tror man blir det när man på ett halvår plötsligt väger 150% av sin normala vikt. liksom.

popmorsa. sa...

jo, så är det ju. men jag sticker inte under stol med att jag var det även innan.

Emma sa...

Visst är Dreamgirls SKIT?! Argh. Fattar inte hur man kan misslyckas med så bra förutsättningar. Det borde vara i princip omöjligt. Men nej. Plus att ALLA är dumma i huvudet och man hejar inte på någon.

popmorsa. sa...

ja men preciiiis så. alla var så fruktansvärt osympatiska. ingen hade någon form av själ eller hjärta, bara ego och fula svagheter. usch. och handlingen liksom bara sopades igenom, wham bam och så final. och jag läste nånstans att den ska bli oscarsnominerad. phuleeeeese.