torsdag 18 januari 2007

hur jag mötte lassie (part 2)

vi är nu framme vid del två i den spännande historien om hur jag blev kär i min kille. det är nån vecka efter hultsfred, det är söndagkväll och min vän fluffy ringer och bjuder över mej på grillfest hemma hos robert kruus på polhemsgatan. min vän fluffy måste vara en väldigt observant vän, för hon säger HAN (min blivande man) ÄR HÄR redan så här tidigt i vår historia. klockan är åtta, jag har spenderat helgen på riche / hos ex / på riche / hos ex och är trasig. men ÄNDÅ bättrar jag på gårdagens smink och drar till kungsholmen, för jag har (nog) insett att jag har en mindre crush på den mycket långa mannen jag känt i flera år. när jag är hundra meter från festen ringer emma och ba "han är här med en dejt!". jamen jaha. vad kul! lätt tillintetgjord anländer jag till festen och mycket riktigt, där sitter han med nån blond speta. tror att peter hedlund var där, fienden minns jag definitivt, kanske dafgård och charlotte. allafall, när jag inte gillar nån blir den personen bara ett blurr i min periferi-syn så jag minns inte så noga hur åbäket såg ut, men hon hade en barnmössa på sej. en sån man knyter under hakan. sjukt töntigt. minns också, och detta kan jag drömma svartsjukedrömmar om än idag, hur de sitter mitt emot varann på varsin stol, förtroligt framåtlutade, tyst småpratandes i en värld som var bara deras och jag minns min mans brunbrända hand sakta stryka upp och ner längs hennes smalben. upp och ner. upp och ner. jag minns att det hypnotiserade mej. brudjävel. sen gick dom och min kille har lovat att de inte gick och knullade men du, det tror jag vad jag vill om.

8 kommentarer:

R sa...

Hihi, vad romantiskt/spännande (och lite jobbigt först, som det alltid är). Jag kan inflika det jag vet om er history. Jag fick detta skunkmess av misstag:
___________________________________
kalle 2005-07-20

14:06

Det var grymt!
Jag fick ju hångla dessutom.

Fin musik som fan.
___________________________________

Nu känner inte jag Kalle superbra, men jag tänkte ändå att han nog inte är typen som skickar "jag fick hångla"-meddelanden till vänner. Istället scannade jag hans kompislista för att se vilka som var online just då och försöka lista ut vem meddelandet egentligen var avsett för.

Du var nog online, och det lät dessutom troligt att det var någon som spelade skivor eftersom han komplimenterade någons musikval. Så jag blev inte förvånad när du kom till min klubb som han spelade på 21/7, och det helt klart var något mellan er.

//Rebecca

popmorsa. sa...

haha åh vad roligt! ännu en pusselbit är utlagd på förhållande-bordet. heter din klubb synd & skam?

R sa...

Japp, det gjorde den!

robert kruus sa...

Pipersgatan Emelie, jag bodde på

P I P E R S G A T A N!

Anonym sa...

Haha darling. Jag har också några pusselbitar du kan få. Men det tar vi över en fika istället tycker jag. Ett gäng flugor i en smäll, som man säger.

Hoppas det är roligt på spelningen i detta nu!

/Freja

robert kruus sa...

om man ska avslöja hemligheter så tror jag att det var den 21/7 som kalle var hemma hos mig o lånade rakhyvel för att han ville vara fin för att nån speciell skulle komma!!!

.............to be continued!!!

popmorsa. sa...

haha, jag älskar henligheter robbie. låt oss luska vidare!

Trebor Suurk sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.