fredag 12 januari 2007

för jag har bara regn hos mej

jag sitter och är sur över livets nödtorft. jag ska verkligen inte göra ett jota i kväll. vill inte träffa nån heller egentligen. originalplanen var att quetzala skulle komma över och så skulle vi kolla "let's dance" för hon ska skriva om det tills imorron. men hon hamnade i fejd med en femåring och ska nu vara hemma istället. alltså, "let's dance" måste vara sveriges tråkigaste program. agneta sjödin har en tomas di leva-klänning på sej och snart ska sahlene dansa rumba. mmm, inget kåtslag direkt.

allt är liksom FEL. som jag förklarade för jessika idag, jag finner ingen ro. jag blir inte tillfreds. jag har fåtöljen, mysbelysningen, deckaren och tekoppen. men fåtöljen skaver, lampan är felriktad och är den inte plötsligt irriterande ugly? deckaren är rätt bra men téet asså. hur fan tänkte jag när jag kokade earl grey? jag vill ju ha lapsang. och så där fortsätter det i olika kombinationer. herregud jag behöver verkligen ett ligg.

lär inte hända. min kille är i köket, sjunger i kapp med orups "vid min faders grav", värmer pommes och ska till spy bar. jag har haft samma t-shirt i tre dagar. skjut mej.

2 kommentarer:

josefine sa...

ville bara säga att jag gillar din blogg, den är grym! :) och jag håller med om att lapsang te är himla gott!

popmorsa. sa...

man tackar man tackar! och jag har lärt mej min läxa nu, och drack därför just lapsang på copa i morse.