måndag 1 januari 2007

may we all have a vision now and then of a world where every neighbor is a friend

alltså det här året började så konstigt. min kille hamnade i säng med min bästa vän och själv utförde jag i det närmaste en perfekt avsugning på brandon walsh i hans bil. en av dessa två händelser skedde i en dröm. jag lämnar det upp till er att anta vilket. gott nytt år. 2007 ska bli kul.

5 kommentarer:

josefine sa...

åh, bevvan! brandon walsh är söt på ett pretto-sätt.

Carolyna sa...

men vaddå? båda borde stannat i drömstadiet. dessutom är jag din bästa vän och eftersom jag inte hade Kalle i min säng inatt antar jag att det var det du drömde och att du därmed sugit av Brandon Walsh. Ew.

Anonym sa...

Jag fattar ingenting. Men min hjärna är i och för sig inte vad den borde vara så här i väntans tider. Hur som helst, gott nytt år!

/Mullan

Anonym sa...

Hörrö Emelie, det där inlägget ger mej ont i magen. Jag tänkte att kanske har hon blandat ihop 1:a januari med 1:a april? JAG HAR ONT I MAGEN; SÄG ATT ALLT ÄR BRA OCH SOM DET SKALL!

/Dr Notorious

Anonym sa...

äh, ingen som känner k & e skulle väl tro att det var nått annat än förvirrade drömmar och provocerande fulcitat. Att tolka att "hamna i säng" = "idka könsumgänge" gör bara folk med låg moral och dålig människokännedom.
Vem i hela friden skulle blogga om det om det verkligen var sant?