tisdag 2 januari 2007

ryktet om min död är betydligt överdrivet

det var naturligtvis brandon walsh som var i drömmen. han är ju en fiktiv person, så det var ju ingen jättenöt att knäcka. och visst, sanningen var att lovisa låg där i sängen med min kille, men det var ju för att hon druckit upp sina nycklar under nyårsnatten och haffat en taxi hem till mej på horngatan framåt morgonkröken. själv satt jag i soffan och sträckkollade "mitt så kallade liv", för de drattade inte in förrän halv nio på morgonen och då var ju jag redan uppe. det är väl själva fan att man inte kan sova while pregnant. hur som helst, min kille skulle aldrig hoppa i säng med någon annan, inte ens någon av mina helt otroligt snygga och smarta vänner. för han är superkär i mej.

jag tror att anledningen till att jag överhuvudtaget kan skriva en sådan grej är att jag är så jävla övertygad om att han aldrig skulle göra något liknande, och jag tror att det är nåt som alla som känner oss skulle hålla med om. he just wouldn't. och då är jag ändå en extremt bitterfittig människa som inte alls självklart friar än fäller. men det är nåt med min kille. han är liksom... ren. som den där låten med magnus uggla, "astrologen", om nån minns den. vilket så klart är förbannat irriterande också, tro inget annat.

däremot är jag fortfarande hemskt brydd över att jag drömde om brandon walsh. liksom vad betyyyyder det? varför låg vi inte? saknar jag tonårens oskuldsfullhet? varför en (fantastisk men) futtig avsugning? hade han för tvättade, lite för stora jeans hopsnörpta och alldeles för uppdragan i midjan av ett brunt läderskärp på sej? instoppad sweatshirt? varför var vi i min pappas bil? jag minns mest att det var hemskt härligt och det skrämmer mej. brandon var ju töntigaste av alla, till och med steve sanders hade mer personlighet än fullkorns-brandon. eller så kanske jag i var slampan kelly som faktiskt legat med både steve och brandon och dylan. så måste det vara. hellre slampan framför skelögda brenda eller donna med det taskiga boob-jobbet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Asså nu sitter jag och hytter med näven åt dej din flicksnärta. Jag fick ont i hjärtat när jag läste förra inlägget och satt och skrek ba: vaddå, va men jag fattar inte, han är ju JÄTTEKÄR i henne, de är ju världens finaste par? Å så kliade jag mej i huvet tills håret stod åt alla håll.

Pust.

Men stryk skulleru ha.

Gott nytt!

/m.

popmorsa. sa...

ja jag behöver fan lite whoop-ass! på så många sätt. vilken m är det här? jag blir så nyfiken.