onsdag 3 januari 2007

peter i'm ready to be heartbroken

jag älskar "världens modernaste land". så klart gillar jag fredrik lindström, hans torra saklighet om självklara men ändå så sällan uttalade sanningar är förförande bra i rutan. mest av allt gillar jag fredrik för geni-draget att dra in peter englund i showen. vicken kille. så härlig. så kunnig. hans sätt att prata påminner mej jättemycket om niklas eriksson, en av sveriges bästa skribenter. samma lite tillbakadragna, men ändå så framträdande, humor och samma lite buttra framtoning. och under pannbenet, en fullkomligt lysande hjärna. så vitt jag har sett allafall. i love you peter. du verkar så rar och imorron ska jag köpa "poltava", jag lovar.

ååh, nu fnissar dom. så där medelålders män emellan. gud så hett. hjärna överlag är ju så hett. jag har testat att vara ihop med blåsta killar. det funkar förvånansvärt bra en kort stund, ofta är liggat bra, men sen vill man klösa upp stora läckande hål på sina armar. så hemskt fult och frustrerande med ointelligens, oavsett det yttre framstår duden som ett halt och lytt freak inom kort. blåsta människor har dessutom ingen humor.

6 kommentarer:

Carolyna sa...

oh jag kommer ihåg han på madrassen. bredvid mig faking sleep. those were SO NOT the days.

Redaktör Slätt sa...

du fick mitt mail va? annars skickade jag till nöjesguidens adress, just so you know...

kram!

popmorsa. sa...

carro: förlåt!

richard: guiden har bytt kontor, iternet har varit spårlöst försvunnet och allt har varit supersnurrigt, så jag har inte hunnit svara. det enda jag ville säga är TACK som fan! puss och kram.

Redaktör Slätt sa...

och det var som det sades, om det inte framgick. Puss & kram! Ses snart...

Emma sa...

JAAAAAAAAA! Det är klart det är Niklas som Peter Englund är lik. Jag har funderat på vem det var, känt något på mig, jag VISSTE att det var någon jag kände! Samma fnissglitter i ögonen!

popmorsa. sa...

i know! de är omöjliga att inte gilla, de där två spjuvrarna.