måndag 8 januari 2007

it's such a perfect day, i'm glad i spent it with you

och så går den mot sitt slut. min första dag som mammaledig. jag hoppas verkligen den sätter standard för de kommande för förutom att jag var hos tandläkaren och gjorde steg fyra av fem på min förbannade rotfyllning så har den varit smashing. grejen är att till och med tandläkaren var helt okej, för hon har ett fint handlag och mix megapol på radion. de spelade "crazy" med britney, den keffa versionen av "one" med U2 och mary och "against all odds" med phil collins. diggade i smyg.
sen mötte jag upp min kille på götgatan. köpte dennis lehanes första, en stieg larsson och "we need to talk about kevin" på pocketshop. strosade in i fredrik och oisin, tog sällskap längs skånegatan. åt på primo, var väldigt lady & lufsen-fina. pet sounds, drack latte och köpte "mean streets", herman dune och "midnight cowboy". hemåt, min kille gjorde mat medans jag läste mail och nu har vi kollat en red hot chili peppers-dokumentär. inom kort ska vi se de nya "24"-avsnitten och äta nån form av citrusfrukt.

den här dagen har varit toppen. lite ligga på det här och det kan bli en av de bästa.

6 kommentarer:

mary sa...

vilket datum har du för bebben? jag har 14 februari därför nyfiken (är första gången på din blogg nu, gick från matsstrandberg)

popmorsa. sa...

den tionde är releasedatumet satt. jaghoppas på för tidig ankomst för så mycket mer får den här magen inte växa. jag kommer i så fall att spricka. det vill jag ICKE. buhu.

mary sa...

men splendid, då ska jag fortsätta läsa här nogsamt! (splendid om datum alltså, ej att du spricker)

Anonym sa...

Det är skönt att det finns fler människor i denna värld som fattat att Mary J. versionen av One är riktigt kass. Nu känner jag mig inte längre ensam.

popmorsa. sa...

den är bedrövlig ju. folk är dumma i huvudet.

Anonym sa...

har du slutat röka?