onsdag 10 januari 2007

lustgas är grejen

idag var jag i danderyd för första gången i mitt liv. vi var på bb sthlm på intro-kurs, det är tänkt att vi ska ha releasefest där den tionde februari. det hela avlöpte tämligen odramatiskt, lustgasen möttes med mest intresse av de andra och med ett inre jubel hos mej. det verkar jättekul! som en förfest för en. jag tänkte att min kille skulle få lattja med den, jag har ju aldrig sett han full och lär väl aldrig få heller. konstigt det där. i början när vi hånglade så minns jag att jag tänkte "synd han är nykterist, då kan vi ju inte bli ihop". well, little did i know.

hur som helst, så är stället inrett som någons hem. eller det är tanken allafall, det är lite för många soffor med plasthölje för att den finten ska funka. buhu. det kommer komma blod.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det stämmer - lustgas är grejen. Tänk dig att äntligen få känna fyllerus efter tio månaders uppehåll. Utan att känna dagen-efter-ångest. Toppen! Jag tror förresten att jag kommer till Sthlm den 24:e januari. Hör av mig.

Puss, M

popmorsa. sa...

kul! hör av dej ögonaböj när du vet säkert.

Ullis sa...

Bra val! BB sthlm var kanonbra. Jag var lite orolig för lustgasen innan men guuud vad bra det var. Jag höll på med den mer än länge. När är det dags för dig?

popmorsa. sa...

fyra låååååååånga veckor. jag ska flytta in i lustgas-slangen och aldrig komma ut.