lördag 27 januari 2007

home is where the heart is

jag sitter i min vita fejkskinnsoffa och stirrar misstroget på den mintgröna väggen. samma nyans som krukan på bilden. det är ju så klart ett risktagande att låta teve göra om ens lägenhet, jag är inte dum, men det är ändå helt weird att komma "hem" till ett hem som en gång var ens hem och nu är det omgjort efter någon annans tycke och smak och goda vilja. jag vet inte vad jag ska tycka. på många sätt är det bättre, vissa grejer älskar jag. men å andra sidan, jag kan inte sluta sitta knäpptyst i min nya vita fejkskinnsoffa och misstroget stirra på den mintgröna väggen. kanske man är dum ändå.

i natt sa min kille att han ville bli gammal med mej och han fick det att låta som att det var första gången i världshistorien någon yttrade dessa ord. då spelade det plötsligt ingen roll att den nya sängen är hård som plåt.

5 kommentarer:

robert sa...

ta ett kort på lyan o lägg ut för bövelen.
hur reagerade ni när de tog av ögonbindeln...men guuuuud va snyyygt. eller?!

Anonym sa...

när sänds det?

popmorsa. sa...

robbie: det känns taskigt mot programmet! så inga bilder. du får komma och hälsa på i stället.

tror det sänds i mars. tror även att vi är först ut.

Anonym sa...

vilket av alla program? room service?

Redaktör Slätt sa...

gahhh nu vill jag verkligen veta hur det ser ut. just nu ser jag stela rummet med snygga (?) designprylar som inte är bekväma. Hoppas ni är lite nöjda i alla fall och att ni nu inte behöver ha ungen i frysboxen helt enkelt.

Har inte sett något själv men nu smiter jag ner för att lura mig till lite bilder av redaktionen.