fredag 5 januari 2007

jordan catalano

och hur kunde jag ha glömt att "my so-called life" slutar mitt i en säsong? eller inte mitt i en säsong, men med ett typiskt cliffhanger-slut, och så blev det aldrig någon fortsättning. vad är det för skit? nu har jag ju ingen aning om hur det går, och allt var ju knas när det slutade. men det har ändå varit underbart att återstifta bekantskapen med rayanne och ricky vasquez. och jag kan inte rå för det, men jordan catalano är EXAKT den typen av kille jag alltid fallit pladask för. ett otillgängligt fanskap, med något där under ytan som man inte kan sätta fingret på, men man vet att om man kommer åt det så kommer man leva lycklig resten av sina dagar. eminem-syndromet kallar jag det. ett syndrom jag icke längre lider av.

2 kommentarer:

Carolyna sa...

tänk att bara den där profilen kan trigga så många kärleksfulla känslor hos mig. och tänk att hans utseende liksom bara dött med åren. hes ugly now.

popmorsa. sa...

i know! han ser ut som en av medlemmarna i panic at the disco ungefär. med svartmålade naglar och allt. jeez. och så gjorde han ju en de niro förra året och gick upp trettio kilo för en roll. uäääch.