torsdag 5 mars 2009

Falling on my head like a memory, falling on my head like a new emotion

Jag blir sån tönt när jag ska klippa mej. För det första pladdrar jag hysteriskt med frisören och för det andra har jag enorma problem med att få fram hur jag vill ha det och för det tredje så fegar jag alltid ur. Det blev således ingen piffig frippa. Inte den där sexiga pagen jag gått och grunnat på, den som skulle vara otroligt djupröd och skymma halva ansiktet. Mina exakta ord blev istället "gör en frisyr som ser ut att den är på utväxt, en som man inte kan göra så mycket mer med än att sätta upp, den får gärna vara ful utsläppt så jag MÅSTE sätta upp skiten". Min frisör höll god min och nu sitter jag här, exakt likadan som innan, bara någon decimeter kortare. Kul. Jag är verkligen en kul och spontan tjej.

Helst vill jag ha en feja och en stil och en kropp som skulle passa en Annie Lennox-frisyr. En sån som hon hade på åttiotalet, i Eurythmics. Fi fan vad hett. Jag brukar se en sån tjej på Götgatan, hon är så himla snygg och maskulint klädd och superspäd och lång och har ett petite ansikte med starka features och inte så mycket smink. Too die for.

3 kommentarer:

I sa...

På hornsgatspuckeln vid puck ungefär finns en frisör där man får tre olika frisyrförslag innan man klipper sig, kanske är nåt för dig. då behöver du ju inte be om dem själv, de ger liksom förslagen ändå (som jag förstår det)

Karin sa...

Vad är det för ställe? Dit vill jag gå.

babybloggaren sa...

Haha jag ska till frissan nästa vecka (det var typ ett halvår och en förlossning sedan). Misstänker det blir likadan för mig. "Nån frisyr som går och fixa på tio sekunder tack, gärna snygg."