tisdag 31 mars 2009

Ge mej en kudde NU

Ser "Den rätte för Rosing". Herregud. Så stelt. Allt är stelt. Språket, samspelet. Fejjorna framförallt. Och exakt nu valde hon en loveweekend med the winner, en nittonåring. Pillow. Please. Jag har aldrig ställt mej bakom den här Linda-bashingmobben, gör det inte nu heller, men det här teveprogrammet... Det är värre än "Förlåt mej".

"Det ska bli så skönt att bli ensam med Hugo nu. Han doftar så gott, hans hud är så len". DET ÄR FÖR ATT HAN ÄR ETT BAAAAAARN. Och fine, nittonåriga killar kan vara supermogna. Men ändå. Jag ger dem en chans på miljonen. Och då känner jag mig frikostig.

6 kommentarer:

a.m.o. sa...

Linda-bashingmobben, gör det inte nu heller meeeeeen.... Guu vad snofsig jag låter nu, men vi ser väldigt lite på teve. I kväll stod teven på efter att vår 4,5 åring röjt runt här hemma. När han och hans lillebror lagt sig och vi vuxna fick en paus hör vi Linda Rosings stämma. Vi kollar en stund, men det blev för pinsamt så vi tvingades stänga av teven. Det där teveprogrammet, det hade man kanske kunnat skippa? Visst?

Popmorsa sa...

haha ja verkligen. dum-teve. jag har sett två kvartar på två avsnitt. jag är helt för dum-teve, men det var så... charmlöst liksom.

J sa...

Att Linda Rosings smak inte stämmer överens med min var ju inte svårt att räkna ut. Fadde, liksom. Men det här? Det här programmet var inte bara charmlöst och dum-teve (jag skriver INTE BARA, för det var det ju också), det var så jävla...sorgligt. Och inte på ett ironiskt sätt, utan verkligen sorgligt. Ledsamt. Stackars lilla tjej, så känner jag. Så jävla lost. Och vem fan har inte varit lost, men såhär i teve? Förresten, det har väl speglat hela hennes "karriär", det är bara jag som inte följt den förrän jag råkade zappa förbi nån teve-kväll...

T sa...

Hahaha, jag hade ångest hela kvällen efter jag sett programmet.
Hon kan inte ens le ordentligt för hon är så botoxad...
Det enda som saknades var en trailerpark.

oink sa...

i förra avsnittet, inför 35-årsfesten, snackade hon rynkor med bobby. han sa att hon ser så fräsch ut. hon sa "thank god for botox".

och tårtan på festen sen då, som två gigantiska boobs! jag dör.

Sabina sa...

Titta! Nu tog det slut! Eller ja, enligt henne var de aldrig ihop då..