onsdag 11 mars 2009

Possibly maybe

Så. Nu har jag sett de första avsnitten av Joss Whedons "Dollhouse". Jag vet inte, jag. Första intrycket är att Joss blivit en gubbsjuk kåt... gubbe. Mycket hud, mycket dumma rådjursögon och särade läppar. Intryck 2, men vänta, har jag inte sett det här förut? Det är ju typ "Alias" rakt av. Intryck 3, och det är det bästa intrycket, är att det påminner rätt mycket om "Angel" och "Buffy" ändå. Karaktärsmässigt Buffy, interiörer och ljus hemskt mycket Angel. Och så är Fred från Angel med i en hittills rätt lam roll, Amy Acker heter skådisen, och som ett litet rött snöre så hade hon även en stor roll i nån av de senare säsongerna av "Alias". Och jag gillade ju "Alias". Men jag vettifan om jag gillar "Dollhouse". Fast en grym grej, han som spelar Helo i BSG har stor roll och han är het.

Men fan vad snurrigt det är nu i alla dessa serier man ser och har sett! Finns det bara femtio skådisar i Hollywood? Alla återvinns överallt, vissa säsonger kan en och samma skådis ha stora roller i tre pågående serier. Man blir ju helt snurrig.

Men åter till "Dolhouse". Eliza Dushku är ju snygg så klart, och hon är för alltid underbar i och med sin roll som "Faith" i både Angel och Buffy. Men ändå. Pressbilderna visar tydliga drag av gubbsjuka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Är inte Joss Whed gay? Kan man va gubbsjuk (på unga Kvinnor)då? Jag hade höga förhoppningar på Dollhouse men efter vad du berättat är jag inte så sugen längre. Kanske ska se den där spacecowboy-serien han gjorde istället